Telefoane

Telefoanele mobile sunt instrumente indispensabile pentru cei care vor sa isi transmita ganduri, idei si informatii in timp real. Telefoanele inlesnesc comunicarea, indiferent de distanta, iar modul in care le folosim depinde de cunostintele noastre si de aplicatiile instalate.

Modul implicit al unui telefon cu sistem Android iti permite setarea unor sunete standard pentru alarma de dimineata.

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Durata unei baterii de telefon cu Android poate fi prelungita in felul urmator:

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi:

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru comunicare.

Daca telefonul vostru lucreaza foarte lent si dureaza foarte mult sa incarce o aplicatie, atunci ar fi cazul sa reveniti la setarile din fabricatie.

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android poate fi marita din mai multe motive, cum ar fi lipsa de spatiu liber, pentru a face loc pentru o aplicati mult dorita sau pentru a putea urmari un film de pe telefon.

Iata ce puteti face pentru a bloca apelurile nedorite, utilizand setarile telefonului Android:

Pentru a curata petele ramase pe touchscreen, trebuie sa alegeti in primul rand o carpa cu microfibra, aceasta fiind ideala pentru acest tip de ecrane.

Procesul de adaugare a unor tonuri de apel pe un telefon cu Android poate fi destul de complicat, deoarece daca selectati si trageti un ton de apel pe telefon, acesta poate ajunge in colectia de muzica.

Daca aveti poze in telefon pe care nu doriti sa le vada altcineva, puteti utiliza o aplicatie, pentru a le ascunde din galeria obisnuita.

Daca doriti sa evitati intru totul apelurile sau sms-urile primite din partea unor persoane, cu care nu mai doriti sa aveti de a face, iata cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone-ul dumneavoastra:

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Screen Capture de pe Windows Mobile este acelasi lucru cu Print Screen din Windows de pe computer, fiind util pentru a da share si a discuta despre anumite aplicatii, a unor mesaje de eroare sau a unor probleme legate de software.

Daca ati fost deranjati la telefon de persoane puse pe glume sau doar vreti sa va puneti in garda in caz ca cineva va suna la ore nepotrivite de pe un numar ascuns, site-ul www.videotutorial.ro ofera cateva ponturi celor care vor sa afle cine i-a apelat de pe numere ascunse.

Daca, din diverse motive, iti doresti sau ai nevoie sa iti inregistrezi convorbirile telefonice, dar nu stii cum poti face acest lucru, citeste pasii urmatori si afla cum.

In mod normal, daca iti cumperi iPhone-ul dintr-un magazin, personalul de acolo va fi cel care iti va activa noul smartphone.

Telefoanele mobile sunt micile gadget-uri de care am devenit, cu totii, dependenti in ultimele 2 decenii (poate chiar mai mult, de cand telefoanele au inceput sa se transforme in smartphone-uri).