Alimentatie sanatoasa

Esti ceea ce mananci! Afla ce alimente sanatoasae sa mananci pentru a avea o viata sanatoasa!

Telina se procura cu usurinta aproape in orice perioada din an si de la ea se folosesc atat frunzele verzi, cat si radacina.

Cojile de ou sunt aruncate de oameni deoarece nu le cunosc beneficiile uimitoare pe care le au asupra sanatatii.

Broccoli este o leguma verde cu numeroase beneficii asupra organismului.

Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este ca stimuleaza apetitul si are si alte proprietati importante pe care le vei afla chiar acum

Busuiocul este un condiment cu efecte miraculoase asupra sanatatii, folosit in bucatarie, dar si ca remediu pentru combaterea diverselor boli.

Vitamina C ne intareste sistemul imunitar, fiind cunoscuta si sub numele de acid ascorbic si reprezentand un antioxidant esential pentru absorbtia altor vitamine, ajutand, totodata, la formarea colagenului din muschi, tendoane si ligamente.

Vitamina E alimenteaza organismul cu antioxidanti ce dizolva grasimile.

Vitamina B este esentiala intr-o alimentatie sanatoasa, reprezentand un compus de 12 vitamine, cele mai comune fiind tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3) si acidul folic (B9).

Usturoiul negru este printre cele mai in voga legume din zilele noastre datorita beneficiilor miraculoase pe care le are asupra organismului.

Magneziul este un mineral esential in orice alimentatie sanatoasa.