Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Prospect: Apidra se utilizeaza pentru tratarea adultilor, adolescentilor si copiilor cu varsta de sase ani si mai mult care sufera de diabet si au nevoie de tratament cu insulina.

Indicatii: Arcoxia este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS).

Indicatii:Tratamentul simptomelor moderate-severe ale hiperplaziei benigne de prostata (HBP).

Indicatii: Azopt face parte dintr-un grup de medicamente administrate pentru tratarea glaucomului, denumite inhibitori de anhidraza carbonica.

Indicatii si utilizare: Acest medicament trateaza infectii ale cailor respiratorii superioare si inferioare. Bronsita acuta si cronica, bronsiectazie, pneumonie (inclusiv pneumonia cu Pneumocystis carini), faringita, amigdalita (in infectii datorate grupei A de streptococi beta-hemolitici, procentul de eradicare nu este total satisfacator), sinuzita, otita medie.

BeneFIX este un medicament care contine factor IX de coagulare, produs prin tehnologie de recombinare. Pacientii cu hemofilie B (boala Christmas) au un deficit de factor IX de coagulare.

Indicatii: Fluidifica secretiile traheobronsice vascoase in afectiuni acute si cronice ale cailor respiratorii. In tulburari de formare si transport al secretiilor.

Indicatii: Afectiunile inflamatorii acute si cronice ale mucoasei bronsice.

Indicatii: Astmul bronsic persistent usor, moderat, sever, astmul de efort inadecvat controlat cu cromoglicat disodic si beta2-agonisti, astm bronsic cu functie ventilatorie suboptimala, indiferent de prezenta simptomelor (sindrom obstructiv distal), BPOC.

Ceplene este o solutie perfuzabila care contine substanta activa histamina diclorhidrat (0,5 mg/0,5 ml).

Indicatii: Cetrorelix 0,25 mg este utilizat pentru prevenirea ovulatiei premature, pe perioada unei stimulari ovariene controlate, urmata de preluarea oocitelor si de tehnici de reproducere asistata.

Indicatii prospect: Cetrorelix 3 mg este utilizat pentru prevenirea ovulatiei premature, pe perioada unei stimulari ovariene controlate, urmata de preluarea oocitelor si de tehnici de reproducere asistata.

Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.

Indicatii: Tuse iritativa neproductiva; dureri de intensitate moderata (se asociaza obisnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic-antipiretic); diaree acuta.

Colobreathe este indicat în abordarea terapeutica a infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteria Pseudomonas aeruginosa.

Cyclo Progynova contine ambele tipuri de hormoni care scad in timpul climacteriului (cunoscut de asemenea ca menopauza): estradiol si progestogen.

Indicatii: Este indicat pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si tusei convulsive.Vaccin adsorbit impotriva difteriei, tetanosului si tusei convulsive.

Ebixa se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.

Indicatii: Se administreaza doar adultilor si copiilor cu greutatea corporala de 15 kg sau mai mare pentru tratamentul simptomatic al durerii moderate pana la cea severa, care nu cedeaza la monoterapia cu acid acetilsalicilic sau paracetamol.

Elaprase se foloseste ca terapie de inlocuire enzimatica in tratarea sindromului Hunter (Mucopolizaharidoza tip 2) atunci cand valoarea iduronat-2-sulfatazei din corp este mai mica decat normal.