Placinta, carne

Lista articolelor despre placinta si carne pe AflaCum.ro

Articole despre placinta si carne

Citeste cele mai noi articole despre placinta si carne publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre placinta si carne, pe AflaCum.ro!

O reteta gustoasa care poate fi servita ca aperitiv sau la sfarsitul mesei este placinta cu carne.

Pentru aceasta reteta se pot folosi foi de placinta din comert.

Ingrediente:

Placinta aperitiv cu carne si spaghete se poate prepara cu foietaj din comert sau foaie de placinta facuta in casa.

Ingrediente:

- 250 g spaghete,
- 2 oua,
- 2 linguri branza,
- 3 linguri unt,
- 1/2 ceasca lapte,
- 250 g carne,
- o ceapa.

Pentru foaia de placinta:

Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune, rezista mult mai bine, nefiind obligatorie refrigerarea sa. Asadar, carnea deshidratata este ideala in drumetii sau excursii in zone salbatice, unde nu exista metode de racire a carnii.

Carnea zvantata/deshidratata/uscata/jerky poate fi consumata ca atare sau reincalzita pentru a fi semirehidrata si introdusa intr-un fel principal. In general se deshidrateaza carnea de: vita, caprioara, bivolita, pui si curcan.

Cum sa deshidratezi carnea. Metoda cratita:

Micul dejun trebuie sa fie consistent ca sa iti mearga bine toata ziua! Asadar, inainte de cafeluta clasica, ar fi bine sa mananci serios si sanatos. Pentru asta, exista o reteta speciala, pe care, cu siguranta, o vei tot prepara. Un deliciu!

Placinte cu ou si ceapa. Ingrediente:

- 450 grame de aluat foietaj fara drojdie;

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii, mai ales cei din zonele rurale, o folosesc cu succes si in zilele noastre. Garnita este destinata, cu precadere, carnii de porc, insa metoda de pastrare este folosita si pentru carnea de vita, de oaie si chiar de pasare.

Cum sa prepari carne la garnita. Ingrediente pentru 4 persoane:

- 5 kg de carne macra sau cu putina grasime;

Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea porcului. Asadar, dupa Ignat, gospodinele se apuca de cozonaci si de salata boeuf, iar barbatii de pregatirea porcului. O buna parte din carnea de porc se pune la afumat. Despre tehnicile de afumare, in cele ce urmeaza.

Cum se afuma carnea de porc. Metode de afumare:

- in afumatori - (constructii amenajate din lemn, metal sau caramida).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci,...
Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton....
Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...