Sos maioneza, maioneza

Lista articolelor despre sos maioneza si maioneza pe AflaCum.ro

Articole despre sos maioneza si maioneza

Citeste cele mai noi articole despre sos maioneza si maioneza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sos maioneza si maioneza, pe AflaCum.ro!

Daca vi se pare prea greu sosul de maioneza clasic, incercati o reteta putin mai "dulce": sos de maioneza cu smantana.

Pentru a face aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 galbenusuri ou,
- 200 g ulei,
- 1/2 lingurita zeama de lamaie,
- 2 linguri smantana groasa,
- sare,
- piper.

Prepararea acestui sos se face la fel ca la sosul de maioneza clasic.

Astfel, se pun galbenusurile intr-un castron, cu zeama de lamaie si un praf de sare.

Chiar daca este blamata de nutritionisi si doctori, maioneza este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate sosuri ale planetei, sosul de maioneza fiind prezent in foarte multe retete.

Afla care sunt ingredientele si cum se prepara sosul de maioneza.

Ingrediente:
-3 galbenusuri,
-300 g ulei,
-1 lingurita zeama de lamaie sau otet,
-sare

Salata de boeuf este, cu siguranta, una dintre mancarurile preferate ale romanilor, mai ales la mesele festive. Orice gospodina a facut macar o data in viata aceasta minunatie romaneasca. Daca inca nu te-ai incumetat sa gatesti salata boeuf, iti oferim astazi o reteta de succes. Urmeaza intocmai pasii si nu vei fi dezamagit/a!

Ingrediente:

- 700 grame de carne de vita (pulpa, muschi);

Salata de cartofi poate parea o reteta saraca in ingrediente. Nu si aceasta! In opinia multor bucatari renumiti, salata de cartofi pe care urmeaza sa ti-o prezentam este cea mai buna din gama sa. E cremoasa, aromata si foarte usor de facut.

Ingrediente:

- un kg si jumatate de cartofi rosii;

Morunul este cel mai mare peste din categoria sturionilor.

Acesta este apreciat atat pentru carnea sa gustoasa, dar mai ales pentru icrele sale din care se obtine caviar.

Ingrediente:

Pastruga este un sturion de dimensiuni medii care traieste in Marea Neagra, in Marea Caspica si in Marea Azov.

Acest peste marin migrator cantareste de regula intre 10 si 15 kilograme, iar in perioada in care
isi depune icrele, pastruga poate fi pescuita din Dunare sau din raurile mai mari (Prut, Siret, Tisa).

Ca si preparat culinar, noi va propunem pastruga rasol asezonata cu cartofi natur.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar...
Combinata cu sfecla si mere, salata de telina este ideala pentru sanatate, de aceea nutritionistii o recomanda. ...
Considerata un adevarat afrodisiac, telina are o multime beneficii asupra sanatatii, mai ales daca se consuma in...
Conopida este o leguma gustoasa, care face parte din aceeasi familie de legume cu broccoli si varza. ...
Cartofii pot fi consumati ca si ingredient de baza folosit intr-o salata, sub forma de mancare sau...
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar...