Sarcina

Pentru orice cuplu in general si pentru orice viitoare mama in particular, sarcina este un moment care aduce bucurii, dar si ingrijorare. Afla cum si ce trebuie sa faci in timpul sarcinii pentru ca bebelusul sa se dezvolte sanatos!

Femeile insarcinate sunt de obicei foarte nerabdatoare sa afle sexul bebelusului.

In primul trimestru de sarcina, corpul unei femei trece prin multe schimbari, pentru a se acomoda cresterii fatului, crampele fiind inevitabile.

Alaptarea este recomandata pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si un an, dar multe femei nu reusesc sa faca acest lucru,  din cauza unor probleme.

O pompa de san va poate fi de mare folos, daca doriti sa va alaptati in continuare copilul, atunci cand va intoarceti la serviciu sau daca il lasati in grija cuiva.

Acesta este un subiect sensibil, mai ales daca gresiti in legatura cu presupunerea.

Laptele matern este cel mai bun pentru bebelus.

In prezent exista o multime de modalitati prin care puteti sa anuntati nasterea unui copil, la un pret redus sau chiar in mod gratuit.

Informatii utile despre fertilizarea in vitro si inseminarea artificiala

Daca tocmai ati aflat ca sunteti insarcinata si doriti sa va anuntati familia si prietenii in legatura cu vestea cea buna, iata cateva metode creative, care ii vor emotiona si mai mult:

Calcularea datei conceperii este o buna modalitate de a determina varsta fatului si data cand urmeaza sa se nasca.