IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod.

EBay este un site de pe care puteti cumpara lucruri ieftine, deoarece multe persoane liciteaza si vand diferite obiecte, care au un pret mai mare pe alte site-uri sau in magazine.

Instalarea unei legaturi de internet Wi-Fi va permite sa va conectati la mai multe computere din zona, prin retea.

Internetul poate avea atat efecte pozitive, cat si negative, in ceea ce priveste computerele, asigurandu-le o viteza de functionare optima sau dimpotriva incetinindu-le.

Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, avand, in prezent, un numar de 350 de milioane de membrii activi.

Mini Mac este cel mai mic computer produs si vandut de catre Apple, din 2005 incoace, fiind un produs foarte popular si avand un pret acceptabil, calitati ce au dus la popularitatea sa sporita.

Daca lucrati cu electronice si aveti o serie de alte aparate electrice, trebuie sa fiti atenti la expunerea la radiatii.

Adware (reclamele afisate) fac mereu  parte din experienta unui utilizator de Internet si pot fi foarte enervante, deoarece intrerup navigarea si pot incetini functionarea computerului.

La inceputul acestui an, Google Search a introdus o aplicatie online care ii permite fiecarui utilizator de Internet sa caute diverse alimente si numarul de calorii pe care le contin acestea.

Profilele personale, mai ales cele online, sunt un mod excelent de va prezenta intr-un mod interesant.

La fel ca si fisierele de pe computer, cele de pe iPhone sunt utile pentru a organiza infomatiile.

Un laptop va poate poate face viata mai usoara, din mai multe puncte de vedere, insa este extrem de important sa invatati cum se restarteaza, in mod corespunzator.

Apple lanseaza, in mod regulat, update-uri pentru sistemul sau mobil de operare iOS si este intotdeauna indicat sa folositi ultima versiune, pentru a va asigura ca iPad-ul dumneavoastra este permanent compatibil cu anumite aplicatii si ca sa evitati visrusarea.  

Formatul portabil de documente (Portable Document File-PDF) este folosit pentru ilustrarea documenteleor 2D, pe care poate sa le prezinte, fara ajutorul vreunui software, hardware sau sistem de operare, fiind, de fapt, un document compact, ce contine o cantitate mare de informatii (text, fonturi, desene, imagini sau grafica vector).

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Desi tabletele au aparut pe piata de ceva timp, numai recent au devenit extrem de utilizate, fiind la mare cautare, ca si aparate electrocasnice, deoarece, in ciuda preturilor ridicate, ele permit utilizarea din mers a internetului, a jocurilor, crearea de mesaje si alte facilitati.

Daca doriti sa evitati intru totul apelurile sau sms-urile primite din partea unor persoane, cu care nu mai doriti sa aveti de a face, iata cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone-ul dumneavoastra:

Multi oameni se confrunta zilnic cu probleme legate de computer, care sunt usor de rezolvat, insa majoritatea nu le pot diagnostica.

eMag a lansat un ghid in care iti prezinta modalitatile prin care poti prinde reducerile de Black Friday.