IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Marirea vitezei de functionare a computerului implica o anume consecventa in acest sens.

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Iata 2 metode care va sunt de folos atunci cand vreti sa schimbati browser-ul web:

Pentru a crea un spatiu de divertisment acasa, aveti nevoie de un sistem stereo, care va intregi ansamblul format din TV si DVD sau sistemul computerizat.

Uneori barele de unelte pot fi instalate pe un computer, o data cu un nou sotware si pot schimba motorul de cautare a browserului intr-unul de calitatate mai slaba, ce contine multe reclame sau intr-unul pe care nu doriti sa-l folositi.

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa aleaga unul potrivit, deoarece majoritatea ofera caracteristici complicate sau greu de inteles.

Iata 3 pasi care va ajuta sa va gasiti telefonul sau tableta folosind Google:

Daca sunteti interesati de televizoarele cu plasma, ar trebui sa stiti urmatoarele:

Screen Capture de pe Windows Mobile este acelasi lucru cu Print Screen din Windows de pe computer, fiind util pentru a da share si a discuta despre anumite aplicatii, a unor mesaje de eroare sau a unor probleme legate de software.

Sa creezi un blog si sa postezi frecvent pe el articole despre ce te intereseaza poate fi un hobby demn de era digitala, dar, daca visezi la mai mult decat la un jurnal online public, trebuie sa citesti cu atentie urmatoarele 10 ponturi.

Procedeului de salvare a hartilor offline in Google Maps 2.0 i s-au adus imbunatatiri considerabile.

Durata de functionare a unei baterii pentru iPhone, iPod Touch sau iPad este scurta, datorita folosirii frecvente.

Ai observat ca in ultimul timp calculatorul porneste foarte greu, se incarca greu, merge greu pe internet?

In prezent daca nu esti pe internet nu existi, sau existi, dar nu stie nimeni ca existi.

Facebook nu ofera posibilitatea de a crea un slideshow cu pozele pe care utilizatorul le uploadeza si totusi exista posibilitatea de a face un astfel de slideshow foarte usor, fara prea multe batai de cap.

Exista 2 modalitati de restartare a unui iPad: cea obisnuita, care inchide si reporneste iPad-ul, rezolvand probleme minore si cea prin care se revine la setarile din fabricatie, optiune la care trebuie apelat numai in cazuri extreme si care ar trebui realizata de persoane specializate, deoarece ati putea pierde toate datele.

Comanda  Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word  si care ajuta la tehnoredactarea corecta din punct de vedere ortografic si gramatical a oricarui text.

Microsoft Outlook Express este unul din cele mai uzitate programe de citire si trimitere a email-urilor,  inclus in sistemul de operare Windows.

Daca ai mereu cate ceva de spus despre ce se intampla in viata de zi cu zi sau daca doresti sa-ti impartasesti cunostintele dintr-un anumit domeniu cu oameni interesati de subiect, blogul este solutia ideala pentru tine.