IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Este foarte util sa stiti cum puteti accesa un alt computer de pe computerul personal, mai ales daca folositi computere diferite la serviciu sau acasa si doriti sa accesati fisiere sau sa intreprindeti actiuni pe ambele computere, in acelasi timp sau cand va aflati in una din locatii.

Memoria RAM a unui computer este responsabila cu incarcarea si rularea programelor in sistemul de operare.

IPad-urile sunt tablete PC, care permit vizionarea de filme, atunci cand va aflati pe drum.

O tableta PC poate fi extrem de utila, deoarece va ajuta sa pastrati o agenda electronica a intalnirilor si programarilor, sa va conectati la internet wireless si sa creati documente word.

Copiile de rezerva de pe iPad se pot face wireless sau prin iTunes, atunci cand dispozitivul este conectat la un computer.

La fel ca si in cazul unui iPhone sau a unui iPod Touch, durata de fuctionare a bateriei unui iPad se scurteaza, datorita utilizarii frecvente.

Un sistem audio wireless este un sistem de sunet care nu foloseste cabluri si fire pentru a se interconecta.

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Fie ca utilizati browserul Chrome, Firefox sau Internet Explorer, istoricul paginilor accesate poate fi sters.

Computerele si laptopurile nu se pot proteja singure impotriva virusilor, iar utilizatorii sunt cei care le viruseaza, prin deschiderea unor fisiere sau programe de origine indoielnica.

Marirea vitezei de functionare a computerului implica o anume consecventa in acest sens.

Toate aplicatiile de pe un iPhone se gasesc in ecranul Home (Acasa).

Iata 2 metode care va sunt de folos atunci cand vreti sa schimbati browser-ul web:

Pentru a crea un spatiu de divertisment acasa, aveti nevoie de un sistem stereo, care va intregi ansamblul format din TV si DVD sau sistemul computerizat.

Uneori barele de unelte pot fi instalate pe un computer, o data cu un nou sotware si pot schimba motorul de cautare a browserului intr-unul de calitatate mai slaba, ce contine multe reclame sau intr-unul pe care nu doriti sa-l folositi.

In prezent, multi furnizori de software ofera programe antivirus gratuite, iar adeseori utilizatorilor le este greu sa aleaga unul potrivit, deoarece majoritatea ofera caracteristici complicate sau greu de inteles.

Iata 3 pasi care va ajuta sa va gasiti telefonul sau tableta folosind Google:

Daca sunteti interesati de televizoarele cu plasma, ar trebui sa stiti urmatoarele: