IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Puteti face acest lucru, prin conturile MobileMe, Google, AOL sau Yahoo.
MobileMe.

Orice hard necesita a fi partitionat.

Multe persoane isi desfasoara online cea mai mare parte a activitatilor zilnice, cumpara pe net, vand online, citesc ziare online, trimit e-mailuri,  sunt active pe facebook sau pe alta retea de socializare, fac fel de fel de operatiuni online.

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, adica o interfata folosita pentru transmiterea, inalt calitativa, de date audio si video.

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Daca ati fost deranjati la telefon de persoane puse pe glume sau doar vreti sa va puneti in garda in caz ca cineva va suna la ore nepotrivite de pe un numar ascuns, site-ul www.videotutorial.ro ofera cateva ponturi celor care vor sa afle cine i-a apelat de pe numere ascunse.

Va enerveaza amprentele si praful pe de ecranul plasmei TV?

Daca v-ati zgariat DVD-ul este posibil sa va pierdeti documente importante, filme, muzica sau programe.

In primul rand, ce este un bookmark?

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele pericole ale internetului.

Daca te-ai saturat de caracterul indiscret si de lipsa de intimitate adusa (in cele mai multe cazuri) de folosirea intensa a internetului si iti doresti sa-ti stergi existenta si toate informatiile legate de tine (si aflate pe internet), afla ce poti face.

In cazul in care esti activ pe cunoscuta retea sociala si ai realizat ca datele de contact ale anumitor prieteni din telefon nu se regasesc pe Facebook sau ca anumiti prieteni de pe Facebook nu se gasesc in lista ta de contacte din iPhone, afla ca poti face in asa fel incat toate aceste date de contact ale tuturor prietenilor sa fie sincronizate si sa gaseasca atat in lista de contacte a iPhone-ului tau, cat si in lista de prieteni de pe Facebook.

Cum poti face acest lucru?

Daca, din diverse motive, iti doresti sau ai nevoie sa iti inregistrezi convorbirile telefonice, dar nu stii cum poti face acest lucru, citeste pasii urmatori si afla cum.

Mult prea des se intampla sa punem tabletele sau telefoanele in anumite locuri, doar pentru a uita mai tarziu unde le-am pus.

In primul rand, ce este un cablu S Video?

In mod normal, daca iti cumperi iPhone-ul dintr-un magazin, personalul de acolo va fi cel care iti va activa noul smartphone.

Daca ai un iPad si vrei sa-l folosesti ca spatiu de stocare pentru pozele tale sau pur si simplu vrei sa pui poze pe el pentru a le putea arata si altora, dar nu stii cum sa faci acest lucru, fa pasii urmatori si invata cum!

Daca esti curios, ai nevoie sau vrei sa afli care este viteza internetului tau, dar din pacate, nu stii cum sa faci acest lucru, nu-ti face griji! Citeste metodele urmatoare si afla cum poti sa vezi care este viteza internetului la care este conectat calculatorul tau.

Laptopurile sunt bune, eficiente si perfecte pentru cei care vor sa lucreze la locul de munca pe acelasi calculator cu cel de-acasa (sau cei care vor sa lucreze undeva departe de casa sau locul de munca).

Pentru o buna functionare a calculatorului (si pentru a mai elibera memoria acestuia) se recomanda ca fisierele temporare (cache-ul) obtinute in urma navigarii pe internet sa fie sterse periodic. Cum poti face acest lucru, vei afla imediat.