IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

La fel ca si fisierele de pe computer, cele de pe iPhone sunt utile pentru a organiza infomatiile.

Un laptop va poate poate face viata mai usoara, din mai multe puncte de vedere, insa este extrem de important sa invatati cum se restarteaza, in mod corespunzator.

Apple lanseaza, in mod regulat, update-uri pentru sistemul sau mobil de operare iOS si este intotdeauna indicat sa folositi ultima versiune, pentru a va asigura ca iPad-ul dumneavoastra este permanent compatibil cu anumite aplicatii si ca sa evitati visrusarea.  

Formatul portabil de documente (Portable Document File-PDF) este folosit pentru ilustrarea documenteleor 2D, pe care poate sa le prezinte, fara ajutorul vreunui software, hardware sau sistem de operare, fiind, de fapt, un document compact, ce contine o cantitate mare de informatii (text, fonturi, desene, imagini sau grafica vector).

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Desi tabletele au aparut pe piata de ceva timp, numai recent au devenit extrem de utilizate, fiind la mare cautare, ca si aparate electrocasnice, deoarece, in ciuda preturilor ridicate, ele permit utilizarea din mers a internetului, a jocurilor, crearea de mesaje si alte facilitati.

Daca doriti sa evitati intru totul apelurile sau sms-urile primite din partea unor persoane, cu care nu mai doriti sa aveti de a face, iata cum puteti restrictiona primirea apelurilor si a mesajelor pe iPhone-ul dumneavoastra:

Multi oameni se confrunta zilnic cu probleme legate de computer, care sunt usor de rezolvat, insa majoritatea nu le pot diagnostica.

eMag a lansat un ghid in care iti prezinta modalitatile prin care poti prinde reducerile de Black Friday.

Este foarte util sa stiti cum puteti accesa un alt computer de pe computerul personal, mai ales daca folositi computere diferite la serviciu sau acasa si doriti sa accesati fisiere sau sa intreprindeti actiuni pe ambele computere, in acelasi timp sau cand va aflati in una din locatii.

Memoria RAM a unui computer este responsabila cu incarcarea si rularea programelor in sistemul de operare.

IPad-urile sunt tablete PC, care permit vizionarea de filme, atunci cand va aflati pe drum.

O tableta PC poate fi extrem de utila, deoarece va ajuta sa pastrati o agenda electronica a intalnirilor si programarilor, sa va conectati la internet wireless si sa creati documente word.

Copiile de rezerva de pe iPad se pot face wireless sau prin iTunes, atunci cand dispozitivul este conectat la un computer.

La fel ca si in cazul unui iPhone sau a unui iPod Touch, durata de fuctionare a bateriei unui iPad se scurteaza, datorita utilizarii frecvente.

Un sistem audio wireless este un sistem de sunet care nu foloseste cabluri si fire pentru a se interconecta.

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Fie ca utilizati browserul Chrome, Firefox sau Internet Explorer, istoricul paginilor accesate poate fi sters.

Computerele si laptopurile nu se pot proteja singure impotriva virusilor, iar utilizatorii sunt cei care le viruseaza, prin deschiderea unor fisiere sau programe de origine indoielnica.