IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Modul Incognito sau privat al unui browser este o caracteristica care permite unui utilizator al unui computer sa-i impiedice pe alti utilizatori ai aceluiasi computer sa vada istoria web, descarcarile sau informatiile casutei de dialog.

Memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android poate fi marita din mai multe motive, cum ar fi lipsa de spatiu liber, pentru a face loc pentru o aplicati mult dorita sau pentru a putea urmari un film de pe telefon.

Placa video determina, in mare parte, numarul de culori si rezolutia monitorului unui computer.

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.

Iata ce puteti face pentru a bloca apelurile nedorite, utilizand setarile telefonului Android:

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu componentele instalate, cum ar fi imprimanta sau placa video.

iPod-ul nu este doar un player de muzica. Daca nu aveti nici un stick disponibil, iPod-ul poate functiona ca un dispozitiv de stocare.

Pentru a curata petele ramase pe touchscreen, trebuie sa alegeti in primul rand o carpa cu microfibra, aceasta fiind ideala pentru acest tip de ecrane.

Instagram este o aplicatie pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android si Windows Phone care permite utilizatorilor sa incarce poze in comunitatea Instagram sau in alte retele de socializare.

Dupa cum bine stiti, fisierele sterse dintr-un computer, merg mai intai in Recycle Bin, de unde trebuie sa le stergeti din nou.

Un computer care functioneaza in parametri normali, atinge o viteza mai mare atat prin RAM cat si pe Internet, indiferent de configurare. Dar cum orice tip de sistem se degradeaza un timp, iata ce puteti face pentru a a sigura o buna functionare a computerului personal:

Procesul de adaugare a unor tonuri de apel pe un telefon cu Android poate fi destul de complicat, deoarece daca selectati si trageti un ton de apel pe telefon, acesta poate ajunge in colectia de muzica.

Instagram se poate folosi atat pe telefon, cat si pe computer.

Daca aveti poze in telefon pe care nu doriti sa le vada altcineva, puteti utiliza o aplicatie, pentru a le ascunde din galeria obisnuita.

Instalarea unui hardware pe computer poate parea destul de dificila, insa o data ce cunoasteti pasii ce trebuie urmati, acest lucru poate fi destul de simplu.

Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa este prin intermediul unui router. Iata cum puteti instala o imprimanta Brother, printr-un router:

Firefox este unul dintre cele mai populare browsere, in prezent, avand o serie de caracteristici, optiuni, teme actualizari si programe de completare, care transforma navigarea pe internet, intr-o exrperienta foarte placuta.