IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Messenger permite contactarea pe loc a prietenilor de pe Facebook, precum si a altor utilizatori Messenger, care nu folosesc Facebook.

Atunci cand ai nevoie sa transferi dintr-un iphone in altul contactele, dar nu ai un computer la indemana, poti folosi un program numit Contacts Backup disponibil in aplicatia App Store.

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze si de pe computer, dupa cum urmeaza:

Desktop la Distanta (Remote Desktop) este utilizat pentru a inlocui sau instala software-uri pe computere aflate la distanta.

Subtitrarile sunt utile pentru persoanele cu deficiente de auz, pentru cele care doresc sa invete o limba straina sau pentru persoanele carora le place sa vada textul scris in josul paginii, in timp ce se uita la un film.

Daca nu va permiteti un iPhone nou si doriti sa va luati unul la mana a doua, iata ce trebuie sa faceti pentru a verifica daca nu a fost furat:

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un computer care are acest sistem de operare si sa parcurgeti urmatorii pasi:  

Traim in era Internetului pe mobil, lucru care ne simplifica foarte mult existenta, deoarece putem cauta orice informatie rapid si simplu si putem sa ne verificam emailurile oriunde ne-am afla.

Microsoft a lansat de ceva vreme Insider Preview pentru telefonele mobile.

Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone, tableta sau consola de joc.

VLC Media Player este un lector multimedia gratuit, cu sursa deschisa, care poate reda majoritatea fisierelor multimedia precum si DVD-uri, CD-uri audio, VCD-uri si diferite protocoale de retea.

Daca v-ati plictisit de vechile sunete de apel de pe telefonul cu Android, puteti trasnforma orice sunet sau fisier audio intr-un ringtone gratuit, fara sa va creati cont si fara sa platiti pentru download.

Resetarea hardului unui Galaxy S4 implica revenirea telefonului la setarile din fabricatie si este utila atunci cand ecranul acestuia se blocheaza sau nu raspunde la comezi si implicit nu puteti sa resetati aparatul din optiunea reset din meniul de setari.

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Daca incercati sa deschideti un fisier Word DOCX cu o versiune mai veche de Word, veti descoperi ca toate caracterele sunt amestecare si inlocuite, deoarece formatul DOCX a fost introdus in Word 2007 si nu poate fi citit in mod corespunzator de versiunile mai vechi de Word.

Pentru a proteja un laptop de virusi si de programe daunatoare este indicat sa faceti o scanare totala si sa creati copii de rezerva a fisierelor din acesta, dupa cum urmeaza:

Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea:

Desi pot parea complicate, capturile de ecran pe un MacBook sunt foarte usor de facut. Iata 5 metode prin care puteti face acest lucru:

3D Touch permite o navigare foarte rapida pe iPhone 6. Iata cum se foloseste aceasta optiune:

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.