Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma aparte pot fi consumate atat in stare naturala, cat si pregatite la cuptor. Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam reteta pentru gutui la cuptor cu vin rosu.

Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu somon. N-o sa iti ia mai mult de un sfert de ora sa pregatesti aceasta delicatesa, pe care sa o consumi cu pofta la micul dejun si nu numai.

Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma aparte pot fi consumate atat in stare naturala, cat si pregatite la cuptor. Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam reteta pentru gutui la cuptor cu scortisoara.

Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma aparte pot fi consumate atat in stare naturala, cat si pregatite la cuptor. Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam reteta pentru gutui la cuptor cu miere!

Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios ce poate fi servit la ora cinei, de obicei. Ia un pix si o foaie si noteaza reteta. N-o sa iti para rau!

Cafeaua reprezinta adevaratul ceas desteptator pentru cei mai multi oameni. O cafea calda si savuroasa iti va face ziua cu adevarat buna si astfel nicio provocare nu va fi prea dificila. Asta, daca prepari cafeaua in mod corect. Probabil, pana acum n-ai facut-o chiar cum trebuie.

Orice gospodina isi face timp toamna pentru a pune muraturile. Varza, gogonelele si castravetii se afla printre clasicele legume din butoi. Pe langa acestea, poti adauaga si alte bunatati, cum ar fi pepenele verde. Daca nu stii reteta de conservare la saramura pentru pepene, astazi iti dam o mana de ajutor.

Astazi, iti prezentam o prajitura aromata si pufoasa, pe care o poti prepara la orice ocazie. Reteta nu e deloc dificila, iar gustul este garantat, chiar si in cazul celor mai mofturoase persoane. Ne referim la pandispan cu nuca.

Esti vegetarian sau vrei sa tii post? Iti prezentam astazi o alternativa excelenta pentru inlocuirea carnii. Ne referim la snitelul de soia. Reteta e simpla, iar gustul minunat e garantat. Asadar, ia un pix si o foaie si noteaza.

Micul-dejun ar trebuie sa fie cea mai importanta masa din zi, mai ales din punct de vedere cantitativ. Evident, nu trebuie neglijata calitatea. In acest sens, exista o multime de retete pentru un mic dejun sanatos.

Te-ai gandit vreodata la o pizza atat de mare incat sa ajunga pentru toti invitatii de la o petrece? Daca nu, afla ca exista o asemenea uriasa. E atat de mare incat poate hrani 70 persoane!

Astazi, iti prezentam o prajitura de sezon, foarte gustoasa si usor de facut. Ne referim la checul de pere. Sa vedem despre ce este vorba.

Astazi, iti prezentam o reteta usor de pus in practica, care iti va oferi un gust de neuitat. Ne referim la pasta de mazare, tartinabila, ideala ca aperitiv.

Astazi, ti-am pregatit o reteta simpla, gustoasa si cu o aroma deosebita: mere umplute cu migdale.

Placintele ardelenesti sunt printre cele mai iubite produse de patiserie din Romania. Nu stim, insa, cate gospodine stiu sa le prepare. Doresti sa pregatesti in propria bucatarie asemenea minunatii culinare? Ia o foaie, un pix si noteaza reteta.

Astazi, iti prezentam o reteta care se prepara din batrani, mai ales in zona Ardealului. Ne referim la ciorba de burechite, o mancare traditionala care va fi gata cam in doua ore. Gospodinele sa ramana, asadar, pe receptie.

Gogosari in sos de mustar - o reteta foarte simpla pe care orice gospodina si-ar dori sa o cunoasca. Cat despre gust? Probabil, niciunul dintre voi nu se va declara nemultumit de el. Sa vedem despre ce este vorba.

Astazi, iti prezentam o reteta pentru o supa de sezon foarte gustoasa si plina de vitamine: supa crema de sfecla rosie. In plus, minunatia nu e deloc dificil de facut, chiar si un bucatar incepator putand s-o preparare in circa 45 minute. Unul cu experienta, are nevoie de doar jumatate de ora.

Consumatorii de whiskey au primit o veste importanta. Pot imbunatati gustul bauturii preferate! Nu trebuie sa o combine cu suc sau alte bauturi aromate, ci cu banala...apa.

Tortul Dobos e o prajitura minunata cu origini maghiare. Se spune ca ar fi fost inventat de un cofetar ungur pe care il chema Dobos. Acest tort special are un blat subtire , crema este densa, din ciocolata, caramel, nuca, alune si fructe confiate.