Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Cartofii umpluti cu branza sunt un aperitiv usor. Ei se pot servi la pranz sau la cina.

Spaghetele la cuptor se pot prepara asemeni unei budinci intr-o forma sau tava de cuptor impreuna cu diferite umpluturi.

Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa.

Pentru aceasta supa se aleg ciuperci tinere si proaspete

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

Dovleceii umpluti cu carne se prepara in acelasi mod ca si ardeii umpluti.

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu alte legume, orez sau carne.

Spaghetele cu sos de rosii este o reteta usor de preparat si foarte apreciata la noi in tara.

O reteta de paine preparata in casa este si cea imbogatita cu cartofi.

Supa de cartofi cu praz este o supa de zarzavat de post care poate fi consumata in perioadele de post din an.

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

O reteta gatita in special vara sunt ardeii umpluti cu carne sau cu orez. Alte legume umplute sunt dovleceii si rosiile.

Lintea se prezinta sub forma unor boabe micute si este asemanatoare la gust cu fasolea uscata.

Daca iti plac pastele italienesti, probeaza in propria bucatarie si aceasta reteta de spaghete milaneze cu sos de rosii.

Pentru aceasta reteta de portocale sunt date cantitatile minime. Pentru dulceata de portocale se folosesc fructe cu coaja groasa si potrivit de mari.

Painea coapta in casa are un miros placut si o valoare nutritiva mai ridicata daca se adauga lapte in compozitie.

Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.

Supele creme, numite si consomeuri se prepara dintr-o serie de legume.