Sparanghelul este o leguma verde care se consuma fiarta sau preparata la cuptor cu diverse sosuri.
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumeGalustele de faina cu branza preparate la cuptor se asociaza cu sos alb.
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Un desert pe care il poti prepara in orice sezon este inghetata de portocale cu crema de ou.
Aceasta budinca este ideala pentru intreaga familie, inclusiv pentru copiii de la un an in sus.
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada.
O inghetata de citrice preparata din zeama de la portocale si lamai este un mod ideal de a te racori intr-o zi torida.
Macrisul este o planta perena de la care folosim frunzele in diverse preparate culinare. Macrisul se pregateste similar cu urzicile.
Omleta sufleu este un aperitiv cald rapid si consistent, ideal pentru micul dejun si chiar pentru cina.
Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.
Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea, incearca o omleta cu mere, cu visine sau cu alta fructa de sezon.
Un desert de vara racoritor este inghetata de lamaie. Afla cum o poti prepara chiar tu acasa.
Stevia cu ciuperci se prepara asemanator cu spanacul la cuptor.
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.
Aceasta inghetata se poate prepara cu fructe de padure, dar si cu zeama obtinuta de la alte fructe.
Ingrediente:
- un pahar zahar pudra,
- un pahar zeama de fructe,
- ¾ pahar de lapte crud.
Cele mai citite
Abonare