Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumeBudinca de spanac este o reteta delicioasa daca adaugati la ea 3-4 felii de mezel pentru gust.
O reteta de friganele cu aluat dospit este la fel de buna ca cea obtinuta din aluat de clatite.
Sosul de zahar ars este zaharul caramelizat pe foc si combinat cu lapte, apa si fecula.
Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.
Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.
Ingrediente:
O reteta delicioasa de vara este si budinca de cirese.
Ingrediente:
Ideal pentru aromatizarea diverselor prajituri, budinci, inghetate si sufleuri, sosul de cafea este un preparat delicios care iti poate indulci ziua.
Ingrrediente:
Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este greu sa te plictisesti vreodata.
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.
Friganelele clasice de paine sunt foarte bune daca stii sa le prepari fara sa ia prea mult ulei.
Supa si ciorba de salata este o reteta de primavara, cel putin la fel de gustoasa ca si supa de spanac.
Crochetele de carne sunt un aperitiv usor de preparat, care se pot servi inclusiv la o masa festiva, in loc de clasicele chiftelute.
Piureul de spanac se poate fierbe singur si mixa cu lapte si unt, sau se poate fierbe in zeama de carne pentru a fi mai gustos.
Cele mai citite
Abonare