Boli

Te simti rau? Crezi ca ai contactat vreun microb? Noi iti spunem care sunt simptomele sau semnele anumitor boli, insa, nu uita, pentru un diagnostic corect prezinta-te la medic!

O data cu inaintarea in varsta, femeile prezinta anumite schimbari hormonale si fizice, specifice incetarii ciclului menstrual.

Ficatul este responsabil cu 200 de functii vitale din organism si orice boala aparuta la nivelul acestuia, afecteaza intregul corp.

Unele pete de pe piele apar din cauza arsurilor solare sau sunt produse de anumite inflamatii, dereglari hormonale sau medicamente.

Respiratia este o metoda noua folosita de medici in viitorul apropiat pentru a diagnostica afectiunile pacientilor.

Psoriazis este o afectiune dermatologica cronica care determina dezvoltarea in exces a celulelor de la suprafata pielii.

Anxietatea este primul semn al depresiei, iar temerile din viata de zi cu zi, fobiile si pericolele care ne pandesc sunt principalele motive care produc aceasta tulburare psihologica.

Sindromul Reye este o afectiune care se dezvolta in primii 16 ani de viata.

Oamenii de stiinta au descoperit ca intre pierderea memoriei si grupa sanguina exista o legatura.

O problema grava cu care se confrunta persoanele afectate de diabet zaharat este cea a piciorului diabetic.

Desi speranta de viata a crescut in lume o data cu dezvoltarea stiintei, tinerii de azi se confrunta cu probleme de sanatate mai grave decat generatiile anterioare.

Una dintre bolile de temut ale zilelor noastre este cancerul gastric.

Exista anumite boli, cum ar fi hepatita C, racelile, febra, durerile de cap sau problemele la nivelul intestinelor, ale caror simptome sunt vizibile la nivelul limbii.

Cancerul de piele este una dintre cele mai des intalnite forme de cancer.

Oricine se simte trist ocazional, pentru o perioada scurta de timp si ca reactie normala la o anumita greutate prin care trece.

HIV (Virusul Imunodeficientei Umane) este virusul care provoaca SIDA. Acesta ataca sistemul imunitar si distruge globulele albe din sange, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor si a infectiilor.

Toamna si iarna sunt anotimpurile in care vremea devine mai rece si atrage dupa sine o serie de boli specifice.

Depresia este o boala a mintii, ce nu poate fi vindecata ca si o boala fizica obisnuita, printr-un tratament medicamentos.

Artrita este o boala ce cauzeaza dureri si imobilitate la nivelul articulatiilor. Artrita reumatoida afecteaza articulatiile, fiind o boala autoimuna, care face ca sistemul imunitar sa atace articulatiile, cauzand erodarea acestora si a oaselor.

Intarirea sistemului imunitar reprezinta solutia ideala de a preveni aparitia racelii sau a gripei.

Amigdalita acuta, numita si angina acuta circula in aceasta toamna. Aceasta afectiune este o inflamatie acuta a gatului, localizata mai ales in zona amigdalelor.