Scrumbie, peste

Lista articolelor despre scrumbie si peste pe AflaCum.ro

Articole despre scrumbie si peste

Citeste cele mai noi articole despre scrumbie si peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre scrumbie si peste, pe AflaCum.ro!

Scrumbia este un peste de sezon, care traieste in Marea Neagra. Incepand cu luna martie, timp de doua luni si jumatate, scrumbia intra pe Dunare pentru a-si depune icrele in bancuri foarte mari. E perioada in care, cu exceptia anumitor zone de prohibitie, pescarii au voie sa prinda scrumbie. Azi, iti vom prezenta o rulada delicioasa care are la baza acest peste aparte!

Rulada de scrumbie. Ingrediente:

- 2 scrumbii;

Scrumbia este un peste de talie mica cu o lungime de 30-50 cm.

Acesti pesti traiesc inclusiv in Marea Neagra, ei depunandu-si icrele in apele reci din Norvegia si Islanda.

Scrumbia este un peste gras, care se prepara prajit la tigaie in doar cateva minute.

Ingrediente:

Scrumbia este un peste pelagic care traieste in bancuri in mare, in apropiere de tarmuri. Fiind pesti grasi de talie mica, ei se pot folosi conservati in ulei sau se pot afuma.

Apreciate pentru gustul lor deosebit, scrumbiile  se fierb cu legume, exact in acelasi mod ca si pastravii rasol.

Ingrediente pentru scrumbiile rasol:

Scrumbia este unul dintre pestii grasi, dar gustosi care se gasesc in apele noastre. Scrumbia poate fi gatita la gratar sau marinata.

Mai jos va prezentam ingredientele si reteta pentru scrumbie marinata:
- 2 scrumbii mijlocii, preferabil cu lapti,
- 2 cepe,
- 1 morcov mic,
- boabe de piper,
- boabe de mustar,
- 1 frunza de dafin,
- citeva masline,
- 5 linguri de ulei,
- 2 linguri de otet.

Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze si se schimba apa odata sau de doua ori.

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare cu undita, nu doar fate? In acest caz, azi iti impartasim cateva sfaturi despre pescuitul la somn. Nu e usor nici pentru profesionisti, asa ca tine cont de aspectele pe care le vei citi in acest articol.

Cum sa pescuiesti som. Sfaturi importante:

Alege locul potrivit. Ce inseamna asta? Pai este vorba despre un set de factori:

Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii la cuptor. Minunatia culinara se prepara in cateva minute si este potrivita pentru o cina sanatoasa si satioasa.

Cod la cuptor. Ingrediente:

- 800 g de file de cod, taiat in patru bucati egale;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peste la tigaie de zici ca-i facut ca la cuptor? Da. Se poate. Daca pui in practica...
Pestele congelat in mod corect isi va pastra aroma si textura de inalta calitate, fiind considerat de...
Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la...
Iti place pestele, dar te-ai saturat sa il mananci prajit, la gratar sau la cuptor? Daca da,...
Pestele reprezinta o hrana delicioasa si sanatoasa. Asta daca provine dintr-un mediu sanatos! Din pacate, pe piata...
Acizii grasi omega-3 aduc foarte multe beneficii in organism. Acestia reduc riscul de boli precum: infarct, diabet...