Educatie

Educatia incepe din copilaria timpurie si este un proces care continua pana la stadiul de adult. Afla ce trebuie sa faci pentru a avea parte de o educatie desavarsita, chiar daca nu iti permiti sa urmezi cursurile unei universitati de prestigiu!

Examenele sunt foarte stresante si majoritatea persoanelor se simt demoralizate inaintea lor.

Inteligenta este un lucru innascut, ce poate fi sporit, prin anumite tehnici, dupa cum urmeaza:

Stresul si anxietatea sunt cauzate, in mod frevcent, de gandurile care nu ne dau pace, zi de zi. Iata cateva metode, prin care puteti sa va eliberati mintea de ganduri:

In zilele noastre, tot mai multe familii renunta sa mai mearga la biserica si multi copii nu cunosc adevarata insemnatate a Pastelui.

Studii recente arata ca persoanele care stau mult pe scaun la locul de munca, intre 8 si 11 ore, sunt expuse unui risc de deces din cauza unor afectiuni sau boli, cu 40% mai mare, decat cele care stau in picioare sau se misca.

O buna putere de concentrare este necesara pentru functionarea normala a creierului si pentru sanatatea acestuia pe termen lung.

Invatarea unei limbi straine pe cont propriu poate parea destul de dificila, insa poate fi un lucru distractiv, gratie tehnologiei moderne.

Kelvin este o scara de temperatura termodinamica, unde 0 absolut este cea mai joasa temperatura posibila, cand moleculele nu mai genereaza deloc caldura si orice miscare termala inceteaza.

Fotografierea Caii Lactee nu este un lucru usor, deoarece implica aptitudini si echipamente foto profesioniste.

Iata cateva sfaturi despre cum se cioplesc dovlecii, daca doriti sa obtineti o lanterna traditionala de Halloween:

Imprimarea palmelor este o activitate creativa pentru copii si adulti, ce poate fi transformata in arta, dupa cum urmeaza:

Anual, milioane de parinti cheltuie sume considerabile de bani pentru achizitionarea rechizitelor scolare ale copiilor lor.

Scoala nu trebuie sa fie vazuta ca o inchisoare sau ca un loc plictisitor si stresant. Iata cum puteti sa va simtiti bine la scoala:

O buna putere de concentrare este un lucru absolut necesar pentru elevi si angajati, deoarece ii face sa fie mai fericiti si mai bine organizati.

Traim in era internetului, a sms-urilor si a jargonului specific acestora, iar multi dintre noi uita cum se folosesc corect semnele de punctuatie, in limba materna, daramite intr-o limba straina.

Cursurile de resuscitare cardiopulmonare si de foloisire a defibrilatoarelor externe automate sunt necesare persoanelor care sunt responsabile cu situatii de urgenta la locul de munca, salvatorilor pofesionisti, cadrelor didactice si angajatilor sistemului de sanatate.

Iata cateva sfaturi utile, daca intampinati probleme de concentrare atunci cand invatati:

Daca doriti sa va eliberati de stres si de gandurile vietii cotidiene si sa fiti mai fericiti si mai plini de viata, puteti sa va inspirati din cultura chineza si sa va dezvoltati Chi-ul, dupa cum urmeaza:

Zodiacul Chinezesc cuprinde 12 animale, care reprezinta anumiti ani.

Personalitatea se poate schimba de mai multe ori in timpul vietii. Oamenii pot deprinde anumite comportamente negative, fara sa-si dea seama, sub influenta anturajului sau a altor factori.