IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Durata unei baterii de telefon cu Android poate fi prelungita in felul urmator:

HDTV este noul format care incet dar sigur prelueaza invechitul format al TV-ului, care a fost folosit de dupa sfarsitul al doilea razboi mondial.

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi:

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt pasii pentru a adauga muzica la o prezentare PowerPoint.

Fie ca doriti sa optati pentru un serviciu de Internet prin dial-up, cablu, DSL sau satelit, nu este greu sa comparati costurile si caracteristicile furnizorilor, ca sa alegeti firma ce va satisface nevoile pe deplin.

In scopuri de arta si/sau instruire, multi oameni folosesc acum slideshow-uri.

Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos, de la persoane de incredere, exista insa si oameni mai putini onesti, care incearca sa pacaleasca cumparatorii.

Depunerile de praf pot incetini si pot strica anumite componente ale unui computer.

Ni se intampla tuturor adesea sa nu putem accesa un link dintr-un e-mail printr-un simplu click.

Slideshow-urile sunt o modalitate foarte buna de a crea prezentari pentru clasa sau colegii dvs.

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru comunicare.

Daca telefonul vostru lucreaza foarte lent si dureaza foarte mult sa incarce o aplicatie, atunci ar fi cazul sa reveniti la setarile din fabricatie.

Crearea unei diagrame in PowerPoint poate fi foarte usor de facut chiar de catre un utilizator de calculator novice.

Xbox 360 este un sistem de jocuri video si de divertisment superior oferind publicului cele mai bune jocuri, caracteristici exceptionale de divertisment si retele integrate de jocuri de noroc online, care se invart in jurul jucatorilor.

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Modul Incognito sau privat al unui browser este o caracteristica care permite unui utilizator al unui computer sa-i impiedice pe alti utilizatori ai aceluiasi computer sa vada istoria web, descarcarile sau informatiile casutei de dialog.

Memoria interna a oricarui tip de telefon cu Android poate fi marita din mai multe motive, cum ar fi lipsa de spatiu liber, pentru a face loc pentru o aplicati mult dorita sau pentru a putea urmari un film de pe telefon.

Placa video determina, in mare parte, numarul de culori si rezolutia monitorului unui computer.

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.