IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Poate ca iPad-ul tau nu este conectat tot timpul la Internet si probabil te gandesti ca nu ai nimic de facut fara acesta, mai ales cand incerci sa iti dezvolti productivitatea online.

Sa setezi un cod de acces pe iPad este primul pas in a-ti proteja datele, cum ar fi conturile de e-mail si contactele.

Transferul contactelor intre iPhone-uri este foarte usor de efectuat, dand un simplu share contactului pe care doriti sa-l transferati, dupa cum urmeaza:

Acest articol iti prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru instalarea sitemului de operare Windows 7 si este destinat in mod special incepatorilor, dar nu numai.

Memoria RAM sau Random-access memory, este un dispozitiv folosit de calculatoare pentru stocarea datelor.

Chiar daca nu ai la indemana codurile necesare pentru programarea unei telecomenzi universale RCA, poti face acest lucru si manual.

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.

Modul implicit al unui telefon cu sistem Android iti permite setarea unor sunete standard pentru alarma de dimineata.

ActiveX Controls este un factor important in experienta oferita de navigarea pe internet. Acesta administreaza rularea si functiile aplicatiilor atunci cand navighezi pe internet.

Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista o problema legata de hardware sau una referitoare la configurari.

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa alegeti un antivirus sau un program de scanare a virusilor:

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur, usor de utilizat, accesibil, optiuni multiple, iti ofera 25 GB spatiu, si nu in ultimul rand, este gratuit!

Iata care sunt pasii multiplicarii unui DVD, cu ajutorul unui software corespunzator:

Folderele sunt un mod eficient de a organiza informatiile pe un computer, dar si pe un smartphone sau tableta. Acest articol te va ajuta sa creezi foldere pe iPad-ul tau, pentru a reduce numarul de ecrane pe care trebuie sa le navighezi pentru a gasi aplicatia sau informatia dorita.