IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

Exista programe care ruleaza automat in momentul deschiderii computerului, cum ar fi MNS Messenger, programele antivirus, software-urile de monitorizare a vremii, etc.

Nivelul scazut al tusului dintr-o imprimanta face ca imaginile imprimate sa fie sterse.

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage cat mai mult clienti.

Pastrarea unor conturi de utilizator separate in Windows va permite sa aveti indentitati, preferinte si fisiere de sistem separate, pentru fiecare utilizator al computerului.

Ascunderea folderelor sau a fisierelor permite securizarea computerului si crearea de spatiu in plus in browserul fisierelor.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Nu exista niciun program antivirus 100% sigur, singura solutie de a evita virusarea computerul fiind aceea de a nu va conecta deloc la internet, lucru imposibil de realizat in zilele noastre.

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Daca vi se intampla sa postati o poza pe Facebook si aceasta este orientata gresit, puteti sa o stergeti si sa o postati din nou, insa acest lucru atrage dupa sine stergerea comentariilor si a like-urilor.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu liber destul de mare. Sistemul de operare in sine nu ocupa mult spatiu de stocare pe iPhone sau iPad, insa necesita pana la 5.7 GB pentru ca descarcarea sa poate fi finalizata.

Retelele de internet wireless au devenit din ce in ce mai populare, in ultimii ani.

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Cum pot fi create copii de rezerva a informatiilor de pe un telefon cu Android?

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Poate ca iPad-ul tau nu este conectat tot timpul la Internet si probabil te gandesti ca nu ai nimic de facut fara acesta, mai ales cand incerci sa iti dezvolti productivitatea online.