IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Procedeului de salvare a hartilor offline in Google Maps 2.0 i s-au adus imbunatatiri considerabile.

Durata de functionare a unei baterii pentru iPhone, iPod Touch sau iPad este scurta, datorita folosirii frecvente.

Ai observat ca in ultimul timp calculatorul porneste foarte greu, se incarca greu, merge greu pe internet?

In prezent daca nu esti pe internet nu existi, sau existi, dar nu stie nimeni ca existi.

Facebook nu ofera posibilitatea de a crea un slideshow cu pozele pe care utilizatorul le uploadeza si totusi exista posibilitatea de a face un astfel de slideshow foarte usor, fara prea multe batai de cap.

Exista 2 modalitati de restartare a unui iPad: cea obisnuita, care inchide si reporneste iPad-ul, rezolvand probleme minore si cea prin care se revine la setarile din fabricatie, optiune la care trebuie apelat numai in cazuri extreme si care ar trebui realizata de persoane specializate, deoarece ati putea pierde toate datele.

Comanda  Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word  si care ajuta la tehnoredactarea corecta din punct de vedere ortografic si gramatical a oricarui text.

Microsoft Outlook Express este unul din cele mai uzitate programe de citire si trimitere a email-urilor,  inclus in sistemul de operare Windows.

Daca ai mereu cate ceva de spus despre ce se intampla in viata de zi cu zi sau daca doresti sa-ti impartasesti cunostintele dintr-un anumit domeniu cu oameni interesati de subiect, blogul este solutia ideala pentru tine.

Puteti face acest lucru, prin conturile MobileMe, Google, AOL sau Yahoo.
MobileMe.

Orice hard necesita a fi partitionat.

Multe persoane isi desfasoara online cea mai mare parte a activitatilor zilnice, cumpara pe net, vand online, citesc ziare online, trimit e-mailuri,  sunt active pe facebook sau pe alta retea de socializare, fac fel de fel de operatiuni online.

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, adica o interfata folosita pentru transmiterea, inalt calitativa, de date audio si video.

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Daca ati fost deranjati la telefon de persoane puse pe glume sau doar vreti sa va puneti in garda in caz ca cineva va suna la ore nepotrivite de pe un numar ascuns, site-ul www.videotutorial.ro ofera cateva ponturi celor care vor sa afle cine i-a apelat de pe numere ascunse.

Va enerveaza amprentele si praful pe de ecranul plasmei TV?

Daca v-ati zgariat DVD-ul este posibil sa va pierdeti documente importante, filme, muzica sau programe.

In primul rand, ce este un bookmark?

Este vital ca fiecare calculator sa aiba instalat cel putin un antivirus care sa-l protejeze de posibilele pericole ale internetului.

Daca te-ai saturat de caracterul indiscret si de lipsa de intimitate adusa (in cele mai multe cazuri) de folosirea intensa a internetului si iti doresti sa-ti stergi existenta si toate informatiile legate de tine (si aflate pe internet), afla ce poti face.