IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

PowerPoint este un instrument eficient, care poate imbunatati prezentarile.

Outlook Express este un editor de posta electronica care apartine sistemului de operare Windows, insa este diferit de Microsoft Office Outlook.

Numarul utilizatorilor iTunes a crescut o data cu popularitatea iPod-urilor.

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa aiba aceeasi capacitate ca si computerele clasice.

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

Durata unei baterii de telefon cu Android poate fi prelungita in felul urmator:

HDTV este noul format care incet dar sigur prelueaza invechitul format al TV-ului, care a fost folosit de dupa sfarsitul al doilea razboi mondial.

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi:

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt pasii pentru a adauga muzica la o prezentare PowerPoint.

Fie ca doriti sa optati pentru un serviciu de Internet prin dial-up, cablu, DSL sau satelit, nu este greu sa comparati costurile si caracteristicile furnizorilor, ca sa alegeti firma ce va satisface nevoile pe deplin.

In scopuri de arta si/sau instruire, multi oameni folosesc acum slideshow-uri.

Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos, de la persoane de incredere, exista insa si oameni mai putini onesti, care incearca sa pacaleasca cumparatorii.

Depunerile de praf pot incetini si pot strica anumite componente ale unui computer.

Ni se intampla tuturor adesea sa nu putem accesa un link dintr-un e-mail printr-un simplu click.

Slideshow-urile sunt o modalitate foarte buna de a crea prezentari pentru clasa sau colegii dvs.

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru comunicare.

Daca telefonul vostru lucreaza foarte lent si dureaza foarte mult sa incarce o aplicatie, atunci ar fi cazul sa reveniti la setarile din fabricatie.

Crearea unei diagrame in PowerPoint poate fi foarte usor de facut chiar de catre un utilizator de calculator novice.

Xbox 360 este un sistem de jocuri video si de divertisment superior oferind publicului cele mai bune jocuri, caracteristici exceptionale de divertisment si retele integrate de jocuri de noroc online, care se invart in jurul jucatorilor.