IT&C

Internetul, tabletele, telefoanele sau tv-ul sunt din ce in ce mai mult elemente indispensabile vietii noastre. Afla ce software-uri si aplicatii sa instalezi pentru a le folosi cat mai bine.

Internet Software Telefoane Tablete Audio, Video si TV Hardware

Instagram este o aplicatie pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android si Windows Phone care permite utilizatorilor sa incarce poze in comunitatea Instagram sau in alte retele de socializare.

Dupa cum bine stiti, fisierele sterse dintr-un computer, merg mai intai in Recycle Bin, de unde trebuie sa le stergeti din nou.

Un computer care functioneaza in parametri normali, atinge o viteza mai mare atat prin RAM cat si pe Internet, indiferent de configurare. Dar cum orice tip de sistem se degradeaza un timp, iata ce puteti face pentru a a sigura o buna functionare a computerului personal:

Procesul de adaugare a unor tonuri de apel pe un telefon cu Android poate fi destul de complicat, deoarece daca selectati si trageti un ton de apel pe telefon, acesta poate ajunge in colectia de muzica.

Instagram se poate folosi atat pe telefon, cat si pe computer.

Daca aveti poze in telefon pe care nu doriti sa le vada altcineva, puteti utiliza o aplicatie, pentru a le ascunde din galeria obisnuita.

Instalarea unui hardware pe computer poate parea destul de dificila, insa o data ce cunoasteti pasii ce trebuie urmati, acest lucru poate fi destul de simplu.

Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa este prin intermediul unui router. Iata cum puteti instala o imprimanta Brother, printr-un router:

Firefox este unul dintre cele mai populare browsere, in prezent, avand o serie de caracteristici, optiuni, teme actualizari si programe de completare, care transforma navigarea pe internet, intr-o exrperienta foarte placuta.

Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod.

EBay este un site de pe care puteti cumpara lucruri ieftine, deoarece multe persoane liciteaza si vand diferite obiecte, care au un pret mai mare pe alte site-uri sau in magazine.

Instalarea unei legaturi de internet Wi-Fi va permite sa va conectati la mai multe computere din zona, prin retea.

Internetul poate avea atat efecte pozitive, cat si negative, in ceea ce priveste computerele, asigurandu-le o viteza de functionare optima sau dimpotriva incetinindu-le.

Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, avand, in prezent, un numar de 350 de milioane de membrii activi.

Mini Mac este cel mai mic computer produs si vandut de catre Apple, din 2005 incoace, fiind un produs foarte popular si avand un pret acceptabil, calitati ce au dus la popularitatea sa sporita.

Daca lucrati cu electronice si aveti o serie de alte aparate electrice, trebuie sa fiti atenti la expunerea la radiatii.

Adware (reclamele afisate) fac mereu  parte din experienta unui utilizator de Internet si pot fi foarte enervante, deoarece intrerup navigarea si pot incetini functionarea computerului.

La inceputul acestui an, Google Search a introdus o aplicatie online care ii permite fiecarui utilizator de Internet sa caute diverse alimente si numarul de calorii pe care le contin acestea.

Profilele personale, mai ales cele online, sunt un mod excelent de va prezenta intr-un mod interesant.