Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Fasolea verde cu unt proaspat este o mancarica de legume usor de preparat.

Servite pe post de gustare sau de desert, clatitele cu branza sunt un deliciu.

O reteta gustoasa de legume sunt dovleceii cu rosii la cuptor

Un desert aromat facut din aluat cu crema de unt este trandafirul.

Andivele sunt bune atat sub forma de salata, cat si la cuptor. Noi va propunem o reteta de andive la cuptor.

Aceasta mancare de iarna se face cu carote si unt, similar cu mancarea de morcovi cu unt preparata oricand in an.

Pentru aceasta reteta cu legume si sos alb se aleg dovlecei de marime mijlocie, care nu au seminte prea mari.

Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma.

Varza dulce calita este o mancare de legume care se poate prepara cu untura sau ulei si condimente.

Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana.

Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt mult mai usor de digerat.

Clatitele se pregatesc din aluat de clatite si umplutura dulce sau sarata.

In categoria preparatelor aperitiv intra si placintelele cu carne.

Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.

O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute cu ficat.

Asemeni prazului si ceapa se prepara umpluta cu orez.

Asemeni napilor si din telina se prepara piure in combinatie cu cartofi.

Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi, dulci si gustosi.

Pentru aceasta reteta este necesar sa folosim morcovi tineri numiti si carote.

Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.