Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Budinca de parmezan este un antreu cald foarte gustos.

Omleta sufleu este un aperitiv cald rapid si consistent, ideal pentru micul dejun si chiar pentru cina.

Inghetata de lamaie cu lapte este un desert usor de vara.

Aceasta reteta poate fi preparata pentru masa de seara.

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea, incearca o omleta cu mere, cu visine sau cu alta fructa de sezon.

Un desert de vara racoritor este inghetata de lamaie. Afla cum o poti prepara chiar tu acasa.

Stevia cu ciuperci se prepara asemanator cu spanacul la cuptor.

O reteta la minut este cascavalul pane.

Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.

Aceasta inghetata se poate prepara cu fructe de padure, dar si cu zeama obtinuta de la alte fructe.

Ingrediente:

- un pahar zahar pudra,
- un pahar zeama de fructe,
- ¾ pahar de lapte crud.

O reteta de primavara usor de obtinut este sufleul de stevie. Aceste se prepara similar cu budinca de stevie.

Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc, dupa numarul persoanelor.

O budinca desert delicioasa, dar usor de preparat este budinca de piscoturi. Aceasta se poate combina cu sos de zahar ars si crema de vanilie.

Aceasta inghetata cremoasa poate fi asezonata cu praline de migdale sau nuci.

Inghetata de ciocolata este preferata copiilor.

Stevia se prepara la cuptor asemeni spanacului.

Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.

Budinca de albus se obtine din albusuri amestecate cu zahar si peltea/dulceata dupa preferinte.

Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv.