Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Automatele alimentare pot fi extrem de periculoase, deoarece pot produce accidente cauzatoare de rani sau chiar de moarte.

Petele maro de pe fata apar mai frecvent la oamenii varstnici, la femeile insarcinate sau in urma expunerii excesive la soare, ca rezultat al cresterii nivelului de melanina, cunoscut a fi un pigment de culoare inchisa.

Iata ce trebuie sa faceti ca sa impiedicati dezlipirea unui plasture umed:

Crampele musculare, manifestate prin dureri acute la nivelul gambelor, a tendoanelor si a coapselor, au mai multe cauze, printre care se numara si: deficitul de anumite minerale, deshidratarea, suprasolicitarea muschilor, sedentarismul si problemele de circulatie sanguina.

Ficatul este un organ vital, responsabil cu digestia, metabolismul, imunitatea si stocarea de nutrienti necesari supravietuirii organismului.

Deshidratarea apare atunci cand organismul pierde o cantitate de lichide mai mare, decat cea ingerata.

Nimeni nu este imun in fata racelilor comune, deoarece acestea pot fi cauzate de 200 de virusi, cei mai comuni fiind rinovirusii.

Durerile de sani afecteaza intre aproximativ 70 % din femei, mai ales in timpul ciclului mestrual si se manifesta sub forma de intepaturi, usturimi, hipersensibilitate si inflamare a tesutului mamar.

Cristofor Columb a numit papaya „fructul ingerilor”, datorita gustului sau delicios, a consistentei fine si a texturii bogate.

Resuscitarea cardio-pulmonara este o tehnica de repornire a inimii si a respiratiei unei persoane inainte de sosirea ambulantei.

Iata cum puteti da primul ajutor, daca nu aveti la indemana niciun fel de bandaje:

Iata ce trebuie sa faceti penrtu a chema o ambulanta, daca va confruntati cu o urgenta medicala:

Rinichii indeplinesc functii foarte importante in organism, fiind responsabili cu eliminarea toxinelor din sange si cu producerea de hormoni importanti, care mentin sanatatea intregului organism.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a trata o taietura facuta intr-o baie publica:

Alcoolismul este o boala raspandita in intreaga lume, ce se poate manifesta diferit de la o persoana la alta si care progreseaza in timp, cauzand probleme fizice si psihice, pe fondul unor factori genetici, psihologici sau de mediu.

Fibromul uterin este o tumora beningna, ce poate varia ca marime, intre cea a unei seminte si cea a unui grapefruit.

Daca v-ati taiat si aveti nevoie de un plasture, iata cum trebuie sa il aplicati in 5 pasi:

Majoritatea persoanelor care consuma cafea au incercat la un moment dat sa renunte la acest obicei, insa si-au dat seama ca le este foarte dificil.

Crampele menstruale sunt cauzate de contractia uterului, care apasa anumite vase de sange, intrerupand oxigenarea acestora pe termen scurt.

Mastita este o inflamatie la nivelul sanilor, fiind cauzata prin patrunderea unor bacterii in tesutul mamar sau prin infundarea unui canal de lapte.