Mujdei, peste

Lista articolelor despre mujdei si peste pe AflaCum.ro

Articole despre mujdei si peste

Citeste cele mai noi articole despre mujdei si peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre mujdei si peste, pe AflaCum.ro!

Scrumbia este un peste de talie mica cu o lungime de 30-50 cm.

Acesti pesti traiesc inclusiv in Marea Neagra, ei depunandu-si icrele in apele reci din Norvegia si Islanda.

Scrumbia este un peste gras, care se prepara prajit la tigaie in doar cateva minute.

Ingrediente:

Mujdeiul este un preparat alimentar foarte prezent in bucataria romanilor. Se face dupa o multime de retete si incanta papilele gustative alaturi de mancarea preferata. Astazi ne vom opri asupra mujdeiului de usturoi simplu, cel pe care il poate prepara oricine fara mari batai de cap.

Mujdei - reteta simpla. Ingrediente:

- 50 grame de usturoi;

Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii la cuptor. Minunatia culinara se prepara in cateva minute si este potrivita pentru o cina sanatoasa si satioasa.

Cod la cuptor. Ingrediente:

- 800 g de file de cod, taiat in patru bucati egale;

Esti mare amator de peste? Daca da, azi avem pentru tine o reteta speciala, cu orgini evreiesti. Indiferent de tipul de peste pe care il alegi, aceasta preparare iti va da pe spate familia si invitatii; chiar si pe cei mai mofturosi ii vei satisface!

Peste in stil evreiesc. Ingrediente:

- 600 grame de peste;

Peste la tigaie de zici ca-i facut ca la cuptor? Da. Se poate. Daca pui in practica reteta de mai jos, vei obtine un peste moale, foarte gustos si aromat. Nu vei regreta ca ai ales acest mod de gatire a pestelui preferat!

Peste la tigaie. Ingrediente:

- 2 cepe mari;

Pestele congelat in mod corect isi va pastra aroma si textura de inalta calitate, fiind considerat de multi bucatari la fel de calitativ precum pestele proaspat. E important de stiut ca pestele poate fi gatit si fara sa fie dezghetat, desi sunt recomandate tehnici speciale pentru gratar sau tigaie. Incearca-l! Daca nu-ti place, deongeleaza-l mai intai! Exista diferite cai de a dezgheta pestele fara a-i afecta calitatea.

Cum sa gatesti peste congelat. Fara dezghetare:

1. Spala pestele in apa rece. Astfel vei indeparta cristalele de gheata de la suprafata. Nu folosi apa calda, deoarece aceasta poate favoriza inmultirea bacteriilor. Spala-te intotdeauna cu apa si sapun inainte de a manipula pestele crud. Daca pestele nu e eviscerat, curata-l cu un cutit bine ascutit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scrumbia este un peste de sezon, care traieste in Marea Neagra. Incepand cu luna martie, timp de...
Iti place pestele, dar te-ai saturat sa il mananci prajit, la gratar sau la cuptor? Daca da,...
Pestele reprezinta o hrana delicioasa si sanatoasa. Asta daca provine dintr-un mediu sanatos! Din pacate, pe piata...
Acizii grasi omega-3 aduc foarte multe beneficii in organism. Acestia reduc riscul de boli precum: infarct, diabet...
Astazi, iti prezentam o modalitate de fertilizare a plantelor si pomilor mai putin cunoscuta in Romania. Unii...
Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile...