Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.

Combinatiile de legume sunt felurite, iar noi va propunem o reteta de cartofi cu fasole boabe.

Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors.

O reteta clasica pur romaneasca, delicioasa, dar simplu de preparat este plachia de crap.

Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci in sezonul rece cu fasole sau cu naut.

Ciorba de pasare este un preparat lichid usor si sanatos pe baza de carne de pui, gaina sau curcan, in amestec cu zarzavat si orez sau taitei.

Pestele este gustos si sanatos atunci cand il asociezi cu legume diverse si il prepari la cuptor.

Cartofii pot fi consumati ca si ingredient de baza folosit intr-o salata, sub forma de mancare sau ca adaos la ciorbe.

Reteta apreciata in Orient, ciorba de berbec se consuma foarte frecvent in randul popoarelor arabe.

Crapul este un peste care poate fi preparat in fel si chip deoarece are carne gustoasa, iar oasele mari pot fi inlaturate cu usurinta.

Alaturi de salata orientala, salata de cartofi cu ceapa este apreciata de intreaga familie pentru ca se prepara usor, este gustoasa si satioasa.

Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut.

Una dintre cele mai savuroase si sanatoase retete romanesti este saramura de crap.

Alimentul de baza in orice familie, cartoful, se prepara in diverse combinatii culinare.

Specifica sarbatorilor pascale, ciorba de miel este un preparat traditional romanesc.

Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.

Piftia sau racitura de crap face parte din categoria antreurilor reci care se prepara in special iarna. Preparat traditional in Polonia, aspicul de peste este pregatit cu ocazia meselor festive (de Craciun si de Paste).

In popor, prazul este cunoscut ca si ceapa olteneasca, insa, spre deosebire de aceasta leguma iute care ne face sa lacrimam, prazul are o textura diferita, dar si un gust mai dulceag.

Ciorba de vitel are aceleasi ingrediente ca si ciorba taraneasca de vita, numai ca se drege cu smantana si ou, ca si ciorba ruseasca.

Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce.