Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumeMomitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet.
Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece,daca fructele sunt conservate prin uscare.
Pastele cu branza la cuptor sunt cina ideala pentru intreaga familie. Iata cum se obtin spaghetele gratinate la cuptor.
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben.
Asa cum ii spune si numele, oranjada este o bautura din portocale racoritoare.
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.
Supa de morcovi, ca si toate supele de zarzavat, se poate pregati, in lipsa de zeama de carne, cu apa in care am fiert alt zarzavat, de pilda, fasole boabe sau verde, conopida, sparanghel, mazare etc.
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in tigaie.
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu gasca.
Pentru chiftelele cu sos de rosii se foloseste doar carne de vita sau in amestec cu porc si miel.
Spaghetele gratinate cu branza reprezinta o masa gustoasa si satioasa, ideala pentru cina.
Aceasta dulceata poate fi preparata in august sau septembrie din pepeni romanesti.
Limonada este o bautura de vara economica si racoritoare care se poate prepara acasa la minut.
Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar fi limba.
Dulceata de piersici se prepara de obicei vara si se conserva in borcane de sticla.
Cele mai citite
Abonare