Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumeO mancare clasica, intrata in bucataria culinara romaneasca este si puiul cu masline.
Prepelitele inabusite sunt foarte gustoase daca le preparati cu sos si putin pesmet.
Marmelada de caise poate fi preparata din fructe cu coaja, dar si din caise curatate.
Coacazele cresc la margine de padure si este cuitivat si in gradini, in special la munte.
Acest desert dulce se prepara din fructe si zahar, astfel ca pentru fiecare kilogram de mure se adauga unul de zahar.
Ingrediente:
Supa de orez se prepara in principal ca si cea de gris cu deosebirea ca se schimba ingredientul principal.
Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita.
Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte de a fi pregatite conform retetei.
Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.
Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag. Iata din ce se obtine si cum se prepara:
Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci cand sunt gatite. Fripte sau preparate la tava se obtin usor si nu necesita marinare.
Compotul de visine este o bautura dulce-acrisoara care se prepara in timpul verii cand apar visinele.
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada buna de consumat pe paine la micul dejun sau in alt moment al zilei.
Se face la fel ca dulceata de fragi. Pentru a-i imbogati gustul, se adauga la fiert putina vanilie.
Cele mai citite
Abonare