Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Puiul Szechuan (sau Sichuan) este o reteta chinezeasca traditionala recunoscuta pentru aroma si iuteala sa ce se prepara repede si foarte usor.

Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de proteine, Dar, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie, trebuie sa avem foarte mare grija cu prelucrarea ei. In caz contrar, exista riscul intoxicarii, a infestarii cu salmonella sau alte bacterii.

Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca, pui sau chiar de porc si care se serveste de obicei in pita (o lipie).

Cottage Pie este un fel de mancare foarte popular, specific Marii Britanii, pe baza de carne si cartofi.

Calamarii sunt fructe de mare foarte gustoase care au ajuns sa fie foarte apreciate si la noi chiar daca sunt intalniti cu predilectie in bucataria asiatica si cea greceasca. Iata o modalitate de a gati calamarii, care te va face sa iubesti acest fel de mancare.

Adana Kebab este un kebab foarte renumit in Turcia si isi trage numele de la orasul Adana unde i se spunea  kıyma (carne tocata).