Creierul de vita la cuptor este delicios impreuna cu ciuperci si rosii, daca stii cum sa il prepari ca la carte.
Carne
Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!
Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.
Carnea de caprioara este frageda si la fel de gustoasa ca si carnea de iepure.
Midiile fac parte din categoria fructelor de mare alaturi de homari, crabi, calamari, caracatite si scoici si sunt servite, dupa preferinta, cu sau fara scoica.
Daca majoritatea gospodinelor prepara in zilele de post praz cu masline, atunci cand este liber la carne, puteti gati praz cu vita.
Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in bucatarie.
O friptura apetisanta pregatita la cuptor poate fi si pulpa de porc cu chimen.
Sosul de ciuperci poate fi servit impreuna cu budinca de creier, dar si cu creierul de vita.
Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si ceapa.
Daca in general suntem obisnuiti cu pateul de porc sau de pasare (gasca, rata sau pui), iata ca la fel de gustos este si pateul de iepure.
Pentru a obtine melci prajiti in aluat este nevoie de pricepere si rabdare in bucatarie.
Cartofii cu carne de vita poate fi considerata o mancare satioasa, dar si usor de preparat chiar si de catre incepatori.
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un bucatar priceput stie sa sculpteze in carne, sa ii dea forma dorita si sa "mestereasca" un buzunar pe care sa il coase.
Ingrediente:
Asemanatoare cu fasolea boabe, lintea se pregateste asemanator cu aceasta.
Budinca de creier este un antreu cald care se poate servi atat la pranz, cat si la cina.
Pentru puiul cu ciuperci se formeaza un sos alb format din unt, faina si smantana, asemanator cu ciulamaua.
Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc, la fel de gustos este si papricasul de iepure, cu conditia sa marinati carnea inainte de a o prepara ca sa fie frageda.
Melcii sunt niste moluste care, desi nu arata apetisant, sunt comestibili si se prepara in diverse feluri in bucatarie.
Cele mai citite
Abonare