Iahnie, peste

Lista articolelor despre iahnie si peste pe AflaCum.ro

Articole despre iahnie si peste

Citeste cele mai noi articole despre iahnie si peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iahnie si peste, pe AflaCum.ro!

Daca majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu iahnia de fasole sau de linte, iata ca exista si peste care se prepara sub forma de iahnie.

Este vorba despre lin. Afla cum poti combina linul impreuna cu ceapa si bulionul de rosii ca sa obtii o iahnie delioaca, ca la mama acasa.

Ingrediente:

- 1,5 kg lin,

Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile nu stau diferit. Macroul este la mare cautare, mai ales in zilele de sarbatoare! Iti prezentam, azi, un preparat delicios, care va infrumuseta cu siguranta masa ta festiva. Este vorba despre rulada de macrou!

Rulada de macrou. Ingrediente:

– 2 macrouri;

Esti mare consumator de peste? Daca da, cu siguranta vei aprecia reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam. E o combinatie ce poate parea ciudata, insa, in realitate, reuneste in farfurie ingrediente complementare. Vorbim despre peste in lipie!

Peste in lipie. Ingrediente:

- 600 grame de peste. Iti recomandam merlan de Alaska(pollock);

Nu trebuie sa fii mare iubitor de peste sau de fructe de mare pentru a incerca reteta de mai jos! Tacosul cu peste poate suna ciudat pentru tine, insa dupa ce vei gusta din preparat, cel mai probabil te vei indragosti de el. E sanatos, gustos si nu iti va lua mult timp sa il prepari!

Tacos cu peste. Ai nevoie de :

- 500-600 grame de peste alb la alegere(cod, salau, cambula etc);

Iti place pestele? Esti indragostit de aroma fructelor de mare? Din varii motive, nu poti consuma aceste delicatese, intr-o anumita perioada? Nu e cazul sa intri in depresie. Poti reproduce gustul senzational al acestor minunatii folosind doar...ingrediente vegetale! Da. Nu e o gluma! Azi, te invatam sa gatesti peste pe baza de tofu sau, mai simplu spus, peste tofu!

Peste tofu. Ai nevoie de:

- 600 grame de tofu tare(o bucata);

Somonul este un peste cu carne alba/rosie care traieste in apele Oceanului Atlantic si ale celui Pacific, dar care urca pentru a se reproduce in apa dulce. Acest peste contine multe substante nutritive, cum ar fi omega-3 si vitamina D. Somonul poate fi preparat la gratar sau prajit. Este foarte gustos, mai ales daca este consumat dupa capturare sau dupa cumparare. Azi, te invatam cum sa decongelezi, eficient, somonul.

Cum sa decongelezi somonul. Metoda 1:

- scoate somonul din congelator cu aproximativ 12 ore inainte de preparare. Pentru mai mult de 500 grame de somon, scoate-l din frigider cu 24 de ore inainte;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ti-e pofta de peste, dar nu prea te pricepi sa-l gatesti sau ti-e teama ca va dura...
Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu...
Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii...
Iti prezentam, azi, o salata foarte gustoasa, mai putin preparata de romanii de rand. Vorbim despre salata...
Pestele e o delicatese, dar si un aliment periculos, daca nu stii cum sa-l consumi. Un moment...
Pescarii din Romania si nu numai au primit o veste excelenta! Vor putea sa isi satisfaca mai...