Cariera

Citeste articolele noastre si afla cum poti avansa in cariera. Vezi cum trebuie sa te comporti sau ce decizii sa iei in momentele cheie. Noi iti dezvaluim cum trebuie sa te comporti la un interviu de angajare si cum e bine sa procedezi ca sa cazi mereu in picioare.

Telurile reprezinta niste impliniri masurabile, pe care oamenii le realizeaza depunand un anumit efort si care au la baza vise si sperante.

Tehnologia moderna si retelele de socializare permit oricui sa verifice reputatia unei persoane, descoperind detalii personale si informatii din trecutul acesteia.

Alegerea unei cariere poate parea complicata, insa este un lucru foarte simplu, daca luati in calcul toate optiunile si va acordati un timp de gandire.

Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor trebuie sa scrie adesea emailuri persoanelor necunoscute.

Exista situatii in care persoanele care au inaintat o scrisoare de demisie, doresc sa o retracteze, din anumite motive.

Multe persoane isi cauta un loc de munca nou, in timp ce sunt inca angajati, deoarece doresc sa aiba o anumite stabilitate, inainte de a-si da demisia.

Daca sunteti in cautarea unui job si ati primit recomandari negative de la locul de munca anterior, va poate fi destul de dificil sa va angajati din nou.

Oamenii remarcabili de succes nu fac compromisuri cand vine vorba de standarde, nu se multumesc cu mai putin decat spera sa realizeze si nu isi traiesc viata pe pilot automat.

Daca vrei sa pleci la munca in Marea Britanie si cauti o meserie buna, atunci ia in calcul meseria de electrician!

Aparatele foto au evoluat foarte mult in ultimii ani, avand preturi accesibile si fiind usor de utilizat, insa nu oricine poate face poze de calitate.

Autocunoasterea este foarte importanta in crearea unui echilibru intre viata persoanala si cea profesionala.

Locurile de munca sedentare, care implica pozitia asezata in fata unui computer, timp de 5 zile pe saptamana  nu sunt numai obositoare, ci pot fi chiar periculoase pentru sanatate, cauzand boli cum ar fi obezitatea, colesterolul ridicat, boli de inima si chiar cancer.

Atat viata profesionala, cat si cea personala implica mult timp si efort. Daca aveti un loc de munca si sunteti parinti trebuie sa faceti fata multor ptovocari pe parcursul unei zile.

Daca doriti sa depasiti un anumit record sau aveti idei pentru unul nou, puteti sa aplicati pentru Cartea Recordurilor.

Fie ca va cautati primul loc de munca, ca vreti sa schimbati domeniul de activitate sau sa reintrati pe piata muncii dupa o lunga absenta, gasirea unui job implica doua lucruri esentiale si anume: intelegerea propriei persoane si a pietei muncii.

Daca esti cadru didactic si te-ai inscris la examenul de titularizare din 2014 sau te pregatesti pentru un post la catedra in viitorul apropiat, este bine sa iti pregatesti dosarul de inscriere.

Iata cateva sfaturi despre cum se scrie un discurs

Iata cateva sfaturi cu privire la ce trebuie sa faceti, pentru a fi femei de afaceri de succes:

Unul dintre cele mai satisfacatoare sentimente din viata unei persoane vine de la o zi productiva.

Poti avea cele mai bune referinte, cele mai impresionante experiente si cel mai bun set de aptitudini, dar nu treci de interviul pentru job.