Placinta cu spanac este un preparat usor si sanatos, pe placul tututor.
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumePatrunjelul da o nota de prospetime multor preparate si poate rezista pana la un an daca este uscat si pastrat in mod corespunzator.
Gatitul la aburi este extrem de sanatos, deoarece legumele pierd putini nutrienti si isi patreaza aroma naturala.
Fructul pasiunii se numara printre cele mai delicioase fructe din lume.
Daca adaugati bomboane Skittles intr-o sticla de votca si le lasati acolo timp de pana la doua zile, puteti prepara o infuzie delicioasa, ce poate transforma complet votca simpla.
Daca va plac capsunele proaspete si prajitura cu branza atunci le puteti combina, pentru a crea un desert delicios.
Salata de cartofi cu ton este o reteta delicioasa si usor de preparat, care se poate servi atat calda, cat si rece.
Caipirinha este o bautura cunoscuta in mod special in Brazilia.
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.
Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.
O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.
Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.
Un desert consistent, hranitor si deosebit de aromat este cozonacul pufos cu fulgi de migdale.
Cozonacul umplut cu mac este o alternativa a coznacului traditional de casa.
Daca pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacul clasic, umplutura difera, in sensul ca in loc de stafide, cacao, rahat sau nuci, acest cozonac de casa se umple cu mac.
Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara cozonacul umplut cu mac si alte mirodenii.
Cozonacul traditional de casa este un dulce care nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste sau de Craciun.
Un cozonac economic de casa este o metoda excelenta de a economisi bani pentru masa festiva de Paste.
Ingrediente:
- un kg faina,
- 3 oua,
- 250 grame zahar,
- 100 grame untura,
- 3 linguri de ulei,
- lapte cat se cere (aproximatic 1/2 litru),
- mirodenii: o lingura rom, vanilie,
- 50 grame drojdie,
- o lingurita rasa sare.
Dupa gust, poti umple cozonacii cu nuci, cacao, stafide sau rahat.
Daca vrei sa nu iti lipseasca acest desert traditional din casa, afla cum poti prepara un cozonac de casa economic cu mai putine ingrediente. Citeste reteta integrala de cozonac economic pe Mysweets.ro.
Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent care poate fi servit la orice ora.
Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori.
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana.
Cele mai citite
Abonare