Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv.

Aceasta reteta are la baza sosul alb ca orice tip de sufleu clasic la care se adauga spanac si branza.

Daca aveti prin casa cozonac vechi si nu vreti sa il aruncati, budinca de cozonac este solutia.

Aroma de cafea ofera inghetatei un gust deosebit.

Aceasta reteta se obtine din piureu de spanac si foi de clatite.

Un aperitiv ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sau ca gustare la pachet (la scoala, la serviciu) sunt crochetele de gris.

Aceasta reteta dulce asezonata cu sos de vanilie poate fi pregatita inclusiv pentru masa de Craciun.

O budinca picanta de spanac va fi un adevarat rasfat pentru papilele tale gustative.

Pentru aceasta reteta de pilaf, orezul este inlocuit cu gris.

O reteta dulce care se combina cu sos de vanilie sau de ciocolata este budinca de castane.

Un desert racoritor de vara este inghetata de vanilie. Iata cum se prepara acasa in doar cateva minute.

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.

Budinca de spanac este o reteta delicioasa daca adaugati la ea 3-4 felii de mezel pentru gust.

O reteta de friganele cu aluat dospit este la fel de buna ca cea obtinuta din aluat de clatite.

O reteta ce poate fi servita ca desert este budinca de mere.

Sosul de zahar ars este zaharul caramelizat pe foc si combinat cu lapte, apa si fecula.

Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone.

Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.