Pentru aceasta bautura alcoolica, se foloseste fructul unui arbore care creste in Asia si anume anasonul stelat.
Retete
Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!
Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legumeFrecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau fara carne.
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa.
Pentru ficatul fript la gratar se foloseste o bucata consistenta de ficat de porc sau de vita.
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Compotul de prune se poate face atat din fructe proaspete, cat si uscate. Iata cum se obtine compotul din prune uscate.
In luna octombrie dovleacul este vedeta de cand romanii au imprumutat sarbatoarea numita Halloween.
Dulceata de visine are un gust deosebit si este preferata copiilor. Iata cum se prepara:
Obtinut doar din zahar si apa, serbetul de zahar ars este un dulce de casa foarte usor de preparat.
Visinata este o bautura alcoolica preparata vara din visine pentru zile reci. Este o bautura delicioasa, digestiva care se prepara foarte usor. Iata reteta:
Somonul este printre cei mai apreciati pesti oceanici, pentru carnea sa de culoare rosu-portocalie bogata in acizi Omega 3.
Compotul de prune se realizeaza din aceleasi ingrediente ca si celelalte compoturi de fructe, cu apa si zahar.
Marmelada de portocale poate fi pregatita in orice sezon, insa este mai buna toamna sau iarna, cand portocalele sunt dulci, zemoase si aromate.
Serbetul de portocale poate fi preparat in orice sezon, dar incepand cu anotimpul rece, aceste fructe sunt mai gustoase si mai zemoase.
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe pana devine frageda si se poate servi cu sos si smantana.
Cele mai citite
Abonare