Alimentatie sanatoasa

Esti ceea ce mananci! Afla ce alimente sanatoasae sa mananci pentru a avea o viata sanatoasa!

Moringa este o planta comestibila, originara din India care combate malnutritia si echilibreaza sistemul digestiv.

Uleiul de cocos este un aliment natural, 100% comestibil cu numeroase beneficii pentru sanatate.

Daca si tie iti place sa consumi rosii vara, alege-le pe cele de gradina, crescute bio pentru ca semintele lor previn imbatranirea prematura si ne scapa de o serie de afectiuni.

Inul se poate consuma sub forma de ulei, cat si sub forma de seminte.

Folosit de chinezi din timpuri stravechi, ceaiul de ginseng este un supliment alimentar care ar trebui sa nu lipseasca din dieta zilnica datorita proprietatilor sale terapeutice.

Sucul de afine este apreciat de consumatori pentru aroma sa delicioasa si recomandat de catre nutritionisti pentru beneficiile pe care le furnizeaza organismului.

Andivele cunoscute si sub denumirea de aurul alb din bucatarie produc adevarate minuni pentru sanatate si frumusete.

Varza acra este un aliment recomandat pentru sanatate si apreciat de romani mai ales in timpul Craciunului.

Folosit de indieni si raspandit pe Glob datorita efectelor sale tamaduitoare asupra sanatatii, ceaiul de ghimbir este unul dintre dusmanii cei mai de temut ai cancerului.

Terapia cu miere sau apiterapia este folosita din cele mai vechi timpuri datorita beneficiilor pe care le furnizeaza mierea organismului.

Un tratament naturist recomandat pentru persoanele stresate sau care au probleme cu memoria sunt nucile.

Rodia reprezinta un remediu naturist, care curata arterele, prevenind si tratand bolile de inima. Studiile arata ca acest fruct previne progresul bolilor arterelor coronare.

Terapia cu aloe vera este folosita inca din anul 2100 i.H., iar de puterea vindecatoare a acestei plante se folosesc astazi popoarele din Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa de Sud si America.

Exista un remediu naturist, de origine germana, obtinut din usturoi, lamaie, ghimbir si apa, care trateaza infectiile si racelile si ajuta la desfundarea arterelor, intareste sistemul imunitar, detoxifica ficatul si trateaza bolile de inima si afectiunile sistemului circulator.

Bananele isi schimba culoarea in maro din diferite motive.

Strugurii si uleiul din samburi de struguri reprezinta un adevarat miracol pentru sanatate.

Despre portocalele rosii sicilienii spun ca este important sa le includem in meniul zilnic daca vrem sa tinem doctorul la distanta.

Toti oamenii poftesc mancaruri nesanatoase la un moment dat.

Carenta de fier atrage dupa sine o serie de consecinte negative. Printre cele mai frecvente sunt oboseala, durerile de cap si incapacitatea de concentrare.

Scortisoara este un condiment aromat care se foloseste la placinte, prajituri si in alte combinatii culinare.