Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Ierburile aromatice sunt plante folosite in scopuri culinare si medicinale.

Nimeni nu cunoaste originea exacta a cocktailului numit Margarita si nu exista vreo reteta perfecta pentru prepararea acestei bauturi, insa exista mai multe metode, care au la baza urmatoarele ingrediente:

Folosita la umplerea prajiturilor sau a ruladelor cu fructe, crema de caise este usor de preparat si are un gust delicios.

Crema de castane se foloseste la prepararea dulciurilor si are la baza castane, unt si sirop de zahar

Folosita la prepararea prajiturilor de vara cu gust dulce-acrisor, crema de fructe este imbogatita cu frisca.

Pralinele se obtin in mod obisnuit din sirop de zahar cu nuci.

Crema de alune cu frisca se prepara in doar cateva minute si se foloseste in special la umplerea prajiturilor si torturilor.

O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca.

O salata usor de facut, care iti rapeste doar cateva minute din timp este salata de fructe cu frisca.

Oricand doresti o cafea concentrata cu frisca, poti prepara o delicioasa bautura rece cu gheata.

Folosita la aromatizarea cozonacilor si prajiturilor, crema de nuci se prepara in doar cateva minute.

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca.

Un desert revogorant de vara este crema de fragi cu rom si frisca batuta.

Spuma cu mere este un jeleu mai gros format din piure de mere, zahar, gelatina si coaja de lamaie.

Daca vrei sa prepari un dulce rapid si sanatos, fructele in combinatie cu zahar iti ofera energie datorita elementelor nutritive din continut.

Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.

Aceasta reteta se pregateste asemanator cu laptele de pasare, doar ca se adauga in plus cacao si migdale prajite.

Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti.

Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Intrebuintata inclusiv la celebra prajitura Tiramisu, crema de cafea are o aroma deosebita, de aceea merita sa o incerci si tu.