Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Perfecte pentru o zi linistita in familie, rulourile cu marmelada sunt un dulce de casa ce poate fi servit in orice moment al zilei, inclusiv la micul dejun.

Saratelele sunt o reteta aperitiv, usor de preparat.

Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul preparatului.

Covrigeii cu scortisoara sunt perfecti pentru un mic dejun consistent din care nu lipseste ceaiul de plante sau sucul de portocale.

Numite si macaroane dulci, aceste turtite cu albus se pot prepara cu migdale sau nuci.

Biscuitii cu coaja de portocala se prepara usor si se pun la copt in tava de placinta unde se lasa sa se rumeneasca.

O reteta dulce de biscuiti economici este cea cu vanilie. Acesti biscuiti pot fi consumati la o ceasca de ceai sau cafea.

Biscuitii dulci se prepara in moduri variate.

Acesti biscuiti sub forma unor limbi de pisica se prepara simplu si usor, iar untul din reteta poate fi inlocuit cu smantana.

O reteta simplu de realizat, care se obtine din trei ingrediente de baza sunt turtitele de nuci cu albus.

Covrigeii cu susan au marimea unei guri de pahar si sunt foarte gustosi.

Reteta de baza pentru aluatul fraged are cinci ingrediente esentiale care dau o consistenta moale acestui tip de aluat.

In sezonul rece este timpul sa culegi roadele muncii tale si sa folosesti conservele din camara in prajituri de casa simple si delicioase.

O rulada usor de obtinut in propria bucatarie din doar patru ingrediente de baza este rulada de nuci cu marmelada.

Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.

Covrigeii cu migdale sunt aromati deoarece in compozitia lor se pune coaja rasa de lamaie sau de portocale si scortisoara.

Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat.

Albusul de ou este o sursa importanta de proteine de care te poti folosi chiar si atunci cand prepari un desert in casa.

O prajitura clasica, usor de preparat este prajitura cu pesmet si fructe uscate.