Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Conservele de legume asortate pentru iarna ocupa mai putin spatiu decat cele conservate in borcane separate.

Ca in fiecare toamna, trebuie sa umplem camara cu diverse muraturi conservate in otet. Chiar daca nu ai incercat pana acum, este timpul sa testezi ardeii grasi copti, conservati in otet pentru iarna.

Castravetii se conserva in ote toamna impreuna cu arpagic, usturoi si hrean. Pentru conservare ai nevoie de borcane care se inchid etans cu capac.

In categoria conservelor de toamna, conopida marinata in otet se poate prepara simpla sau in combinatie cu gogosari.

Preparatele italiene clasice, cum ar fi pizza, bruschette, paste, orez, supe sau tocane sunt de obicei aromatizate cu un amestec de plante, care le confera un gust deosebit.

Orezul cu legume in stil chinezesc este o reteta rapida, delicioasa si usor de preparat.

Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu.

Daca nu aveti la indemana un aragaz, insa dispuneti de un cuptor cu microunde, iata cum puteti prepara paste folosindu-va de acesta:

Puteti cumpara peste de la pescarie, de la magazinele de specialitate sau chiar din supermarket, de la raionul specializat, insa este foarte important sa cunoasteti proprietatile unui peste proaspat, inainte de a face aceasta.

Salata cu tacos este un preparat usor, ce poate fi servit ca si garnitura, fiind ideal pentru petrecerile cu multi invitati sau ca si aperitiv pentru o cina in familie.

Aceasta salata este un preparat foarte sanatos, deoarece contine toate ingredientele unei pizza, insa nu necesita coacere si implicit nu este grea si nesanatoasa.

Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta de toast cu ou, bacon, paine si cascaval.

Rulourile din paste Cannelloni reprezinta unul dintre deliciile bucatariei Iataliene, putand fi umplute cu diverse ingrediente.

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Ai pofta de ceva dulce si esti gata sa fii creativ in bucatarie? Checul cu mere va corespunde intru totul asteptarilor tale.

Daca sarea si zaharul potrivite corespunzator te fac in ochii invitatilor un Masterchef in bucatarie, atunci cand nu cantaresti cantitatile corect pentru aceste ingrediente, la fel de bine poti fi considerat un simplu amator.

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu portocale.

Daca doriti sa pastrati gustul proaspat al capsunelor pe tot cuprinsul anului, congelarea acestora este una dintre solutii.

Placinta cu spanac este un preparat usor si sanatos, pe placul tututor.

Patrunjelul da o nota de prospetime multor preparate si poate rezista pana la un an daca este uscat si pastrat in mod corespunzator.