Retete

Esti un gurmand? Iti place sa gatesti? Descopera ponturile si retetele noastre prin care poti fi "chef" in propria bucatarie!

Carne Salate Aperitive / Garnituri Paste Peste Pizza Dulciuri Bauturi Legume si condimente Sosuri Supe / Ciorbe Mancare legume

Covrigeii cu susan au marimea unei guri de pahar si sunt foarte gustosi.

Reteta de baza pentru aluatul fraged are cinci ingrediente esentiale care dau o consistenta moale acestui tip de aluat.

In sezonul rece este timpul sa culegi roadele muncii tale si sa folosesti conservele din camara in prajituri de casa simple si delicioase.

O rulada usor de obtinut in propria bucatarie din doar patru ingrediente de baza este rulada de nuci cu marmelada.

Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.

Covrigeii cu migdale sunt aromati deoarece in compozitia lor se pune coaja rasa de lamaie sau de portocale si scortisoara.

Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.

Un chec economic aromat si usor de preparat este checul cu rahat.

Albusul de ou este o sursa importanta de proteine de care te poti folosi chiar si atunci cand prepari un desert in casa.

O prajitura clasica, usor de preparat este prajitura cu pesmet si fructe uscate.

Din categoria dulciurilor preparate in casa face parte si rulada umpluta cu mere si marmelada.

O reteta dulce cu fructe uscate este rulada cu alune si nuci.

O gustare simpla si rapida obtinuta dintr-o coca framantata cu zahar si unt sunt convrigeii vanilati.

Un aluat de placinta simplu, fara unt, lapte sau ou poate fi preparat in casa in doar cateva minute.

Pentru sufleul cu mere intregi se foloseste marmelada sau dulceata, ca umplutura pentru fructe.

Pentru a-i oferi o aroma deosebita, uneori turta dulce este imbogatita cu ciocolata si stafide.

Un chec rapid si gustos cu fructe zaharisite este plum-chec-ul.

Din categoria prajiturilor de casa face parte si rulada cu marmelada.

Aceasta gustare dulce seamana cu biscutii vienezi care au in componenta lor migdale.

Fie ca prepari tarte dulci sau sarate, aluatul de tarte se prepara dupa acelasi proces tehnologic si are o consistenta sfaramicioasa.