Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Guliile se umple la fel ca si ardeii, cartofii sau ceapa cu carne, orez si alte ingrediente care dau gust mancarii.

Pentru cei care au carne de porc impanata si le place sa consume slanina, iata o reteta de preparare a slaninei de Craciun.

Ingrediente:

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.

Ceapa este una dintre legumele care se prepara umplute, in caz ca stii sa sa o scobesti cu grija.

Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

Dovleceii umpluti cu carne se prepara in acelasi mod ca si ardeii umpluti.

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

O reteta gatita in special vara sunt ardeii umpluti cu carne sau cu orez. Alte legume umplute sunt dovleceii si rosiile.

Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

Carnea de gasca se poate asezona atat cu fasole verde, cat si cu fasole uscata. Iata o reteta delicioasa de gasca cu fasole boabe.

Chiftelele marinate au un gust deosebit daca sunt combinate cu tarhon sau alte ierburi aromate, cum sunt frunzele de dafin.