Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii da tarie.

Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga.

Musacaua cu vinete este o mancare delicioasa care poate fi preparata vara cu vinete proaspete si iarna cu vinete congelate.

Pentru aceasta reteta cu sos rosu se folosesc 3 porumbei tineri, masline si diverse condimente pentru gust.

Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.

Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente.

Pentru aceasta reteta se folosesc obligatoriu porumbei tineri.

O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza.

Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce.

Aceasta reteta se obtine din varza dulce umpluta cu carne si sos.

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.

Pentru aceasta mancare se folosesc obligatoriu numai porumbei tineri.

Daca v-ati asteptat la o reteta dulce cu mere, iata ca noi va propunem mere umplute cu carne macra (se foloseste la alegere carne de pasare sau de vita).

Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa.

Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se frige.

Aceste legume de vara se pot umple cu carne, dar si cu alte ingrediente. Iata ce varianta de vinete umplute va propunem noi pentru week-end.

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Curcanul umplut este o reteta apetisanta si satioasa numai buna pentru gurmanzi. Aceasta reteta poate fi preparata inclusiv pentru noaptea de Revelion.

Guliile se umple la fel ca si ardeii, cartofii sau ceapa cu carne, orez si alte ingrediente care dau gust mancarii.

Pentru cei care au carne de porc impanata si le place sa consume slanina, iata o reteta de preparare a slaninei de Craciun.

Ingrediente: