Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Preparatele din porc se afla printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Fie ca servesti o friptura proaspata la gratar, un muschi afumat sau o ciorba de picioruse nu vei fi dezamagit niciodata. Gustul inconfundabil al carnii de porc te va cuceri iremediabil.

Ziua Nationala a Romaniei inseamna un moment de mandrie pentru orice roman, dar si o sarbatoare culinara , cu produse traditionale din belsug.

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale deopotriva. Carnea de porc este o carne versatila, care are un gust minunat, cu o varietate de combinatii de arome si metode de gatit.

Cotletele de miel pot fi folosite pentru a crea retete deosebite, chiar daca nu sunteti bucatari experimentati.

Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau fierbere.

Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de minune cu condimentele puternice.

Carnea de curcan constituie o alternativa la cea de porc, mai ales de sarbatori, cand pregatim multe feluri de mancare.

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat.

Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau vrei sa mananci o delicatesa, incearca reteta piept de rata cu portocale.

Coltunasii la cuptor se pot prepara din carne de berbec.

“Ravioli” este un fel  italienesc asemanator cu coltunasii nostri.

Daca ti-au placut coltunasii cu branza, in mod sigur vei adora coltunasii cu carne.

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Budinca cu carne si cartofi este o reteta consistenta care poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este greu sa te plictisesti vreodata.

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

O reteta ce poate fi preparata primavara in preajma Pastelui sunt sarmalele de miel cu frunze de stevie.

Untura se foloseste cu precadere iarna, cand se taie porcul in ajun de Craciun.