Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

O reteta cu gust dulceag, dat de carote si arpagic este puiul inabusit cu legume asortate.

Ostropelul se poate obtine din carne obtinuta de la pasarile de curte, dar si din prepelite.

O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.

Ficatul de vitel este o sursa bogata de fier si proteine.

O mancare complexa pe baza de carne de pui, legume, sos alb si diverse mirodenii este puiul cu ciuperci si arpagic.

Carnea de prepelite se poate consuma fripta, dar uneori este folosita in combinatie cu legume si orez, ca ingredient principal.

Mancarea de pere cu carne de vita este dulce deoarece in reteta se folosesc atat fructe bogate in fructoza, cat si zahar.

Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel este mai tare si mai greu de portionat in propria bucatarie.

Carnea de vita este gustoasa combinata cu legume, dar si cu fructe. In acest sens, noi va propunem o reteta de carne de vita cu gutui.

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.

Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge gratarul.

Limba fiarta se poate praji asemeni snitelelor, in caz ca va place gustul de pane

O mancare clasica, intrata in bucataria culinara romaneasca este si puiul cu masline.

Prepelitele inabusite sunt foarte gustoase daca le preparati cu sos si putin pesmet.

Preparate cu orez, prunele uscate mai pot fi combinate si cu carne de vita.

Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte de a fi pregatite conform retetei.

Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.

Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.

Puiul cu pere este o reteta usor de preparat si apreciata pentru gustul sau dulceag. Iata din ce se obtine si cum se prepara:

Spre deosebire de alt vanat cu pene sau blana, prepelitele trebuie sa fie cat mai proaspete atunci cand sunt gatite. Fripte sau preparate la tava se obtin usor si nu necesita marinare.