Carne

Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!

Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente.

O mancare cu sos obtinuta din organe de vitel este cea cu rinichi si creier.

O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata.

O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.

Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte (ca sa iasa mai fraged) si apoi uscat bine intr-o carpa curata.

Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.

Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita.

Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa.

Pentru ficatul fript la gratar se foloseste o bucata consistenta de ficat de porc sau de vita.

Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care  se fierbe pana devine frageda si se poate servi cu sos si smantana.

Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari 

Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in unt sau ulei.