Rasolul de gaina poate fi folosit la supa, ciulama sau pilaf.El se poate servi ca atare, dupa ce a fiert impreuna cu zarzavatul de supa, impreuna cu garnitura de legume.
Carne
Esti adeptul zicalei "cea mai buna leguma e porcul"? Testeaza retetele noastre cu carne culese din bucataria traditionala si internationala si nu vei fi dezamagit!
Fritptura vanatoreasca este un amestec de carne de vita macra cu praz si condimente.
O mancare cu sos obtinuta din organe de vitel este cea cu rinichi si creier.
O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de
Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.
Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.
Ficatul pentru prajit nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte (ca sa iasa mai fraged) si apoi uscat bine intr-o carpa curata.
Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga legume pentru supa.
Pentru ficatul fript la gratar se foloseste o bucata consistenta de ficat de porc sau de vita.
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe pana devine frageda si se poate servi cu sos si smantana.
Picioarele de vitel sau rasolul de vita se consuma fiert impreuna cu sos si ciuperci calite in unt sau ulei.
Cele mai citite
Abonare